Rum Nation Demerara Solera nr. 14 40 %

Sød fløjlsblød med næsten smørlignende konsistens hvor alkoholen varer længe og noter af mokka og vanilje der er blandet med nødder vælter op sammen med kanel og orangeskal.
På lager
SKU
400178
289,75 kr
Demerara n.14 er i flot balance mellem krydderi og sødme

Duft: Lækker duft af mokka, vanille og nødder med hint af røg lidt gill lignende

Smag: Alkoholen varer længe, en frisk og let mokka i flot harmoni med vanille og nødder som er krydret med kanel og orangeskal.

Eftersmag: Tør træduft blandet med sødmen fra sukkerrør, mørk chokolade og lakrids

Rum Nation serien blev lanceres i 1999
Vores familie har en lang tradition for at importere og distribuere skotsk whisky.
I 1990 tog Fabio Rossi til Skotland for at besøge destillerier, for at prøve smage fade og indgå nogle kommercielle aftaler: På nogle besøg hos whisky-mægler agenterne opdagede han, der var flere gamle tønder britiske Guyana og Jamaicanske rum, stablet sammen med single malt. Fra de romerske kolonier blev disse rom sendt til Skotland og England for ældning (i et friskere og dæmpet klima, der tillod en mere gradvis modning) og for at blande sig med de såkaldte Navy Rums.
Under disse besøg kom ideen til at lave serien Rum Nation. Fabio Rossi og hans far Mario Jr. har siden 1956 opkøbt whisky og lancerede serien for single malts whisky Wilson & Morgan i 1992 og i 1999 blev ideen til virkelighed for Rum Nation serien

Specifikationer
Alkohol i procent 40 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Rum Nation Demerara Solera nr. 14 40 %
Din bedømmelse