Rosso Veronese Negraro Appassimento Fabiano

Fabiano Rosso Veronese er lavet på appassimento metoden, hvor en del af druerne er tørret, som har givet en mere fyldig med vin med en stor bouquet af frugter og kirsebær med lette krydderier og bløde tanniner. Vin der gerne vil åbnes og have lidt ilt inden servering, men så står den også til alt slags kød.
På lager
SKU
460101
119,75 kr
Duft: Præget af modne kirsebær og søde krydderier.

Smag: Fyldig med store mængder frugt og bløde tanniner. Appassimento stilen er fremtrædende med den bløde struktur og komplekse eftersmag, der vidner om en vin i stor harmoni, hvor der er kælet for alle detaljer.

Server til: Alt slags kød og ost. Åbn gerne vinen et par timer før servering.

Serverings temperatur: 16-18ºC.

Druerne til denne vin høstes fuldmodne og bringes til vineriet. En del af druerne til Negraro Appassimento er produceret efter den såkaldte ”appassimento-metode”, som også anvendes til egnens berømte Amaronevine. Druerne lægges til tørre i solen og herved fordamper en væsentlig del af væskeindholdet i druerne. På denne måde fremelskes farve, sukkerindhold samt kraft i druerne og resultatet er lækker intens og sødmefuld vin med stor kraft.

Vin huset:
Familien Fabiano har været i vinbranchen siden 1912 og har løbende udvidet forretningen. I 1968 flyttede de deres aktiviteter til det nuværende hovedkvarter, der ligger mellem Verona og Gardasøen. Herfra styres familiens aktiviteter i de enkelte vinområder i regionen. I dag står Nicola fabianos sønner, Alessandro og Michele Fabiano, i spidsen. Fabiano holder sig til den klassiske stil med et tvist af modernisme. Oftest bruges store gamle fade, men i de senere år er der blevet eksperimenteret mere med brugen af små fade, som bidrager til at give mere sødme og koncentration i vinene.
Specifikationer
Årgang 2013
Alkohol i procent 13 %
Indhold 75 cl
Druer Corvina, Molinara, Rondinella
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Rosso Veronese Negraro Appassimento Fabiano
Din bedømmelse