Ron Millonario Sistema Solera 15 Reserve Especial.

Meget fyldig og sødme fuld rom fra det nordlige Peru. Lavet på det lokale sukkerfabrik som har en ladet store dele af restsukkeret blive i melassen.
På lager
SKU
400021
364,75 kr
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Ron Millonario produceres i den nordlige del af Peru. Det har længe været en velbevaret hemmelighed, hvor det var, men nu har Fabio Rossi afsløret, at der er tale om destilleriet Pomalca i Chiclayo.
Rommen laves hvor den lokale sukkerfabrik ikke er særlig effektiv. Det betyder, at der er en stor del restsukker i den melasse, der udgør grundstoffet til gæringen af rommen. Dette er en af de væsentligste årsager til den meget fyldige og kratfulde rom, som tydeligst kommer til udtryk i den 8 årige Peruano i Rum Nation serien. Det er nemlig den samme rå-rom, der bliver til "Rum Nation Peruano 8 år og Ron Millonario Solera 15 år Reserva Especial

Destilleriet blev grundlagt i 1933 og benytter en destillations kolonne, som blev sejlet over fra Skotland. Først i 1950 blev Ron Millonario solgt på det lokale marked. Den var så dyr og eksklusiv at de lokale bønder kaldte den for ”Ron Millonario” (en rom som kun millionærer har råd til).
Specifikationer
Alkohol i procent 40 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ron Millonario Sistema Solera 15 Reserve Especial.
Din bedømmelse