-7%Tilbud

Ron de Jeremy XO 40 % The original adult rum 15 års

Ron de Jeremy XO 15 Years Solera er lagret op til 15 år i fade. En sød og fyldig rom skabt af One Eyed Spirits. De har hyret rom-stjernen Don Pancho Fernandez som har 50 års erfaring som master blender, til at kreere det perfekte blend, og han har valgt at sammen sætte rommen af destillater fra Barbados, Guyana, Trinidad og Jamaica. Alle rom deri er lagret op til 15 år i amerikanske egetræs fade der tidligere har indeholdt bourbon.
På lager
SKU
99183
Tilbudspris 325,00 kr Normalpris 349,75 kr
Duft: Her er rommen blød og rund men også ret koncentreret, med noter af karamelliseret sukker, peanutbutter og mælkechokolade.

Smags: Olieret mundfølelse og stor sødme hvor der er mange noter af rosiner med chokolade og fudge.

Ron Jeremy en tidligere porno-skuespiller, talk- og reality show-gæst, filmstjerne, forfatter til en bestseller og en masse andet. Listen med bedrifter er lige så lang som hans SLETTET AF REDAKTIONEN. Det var kun et spørgsmål om tid før han blev ambassadør for et internationalt rom-brand, og resultatet er overraskende godt!
Teamet bag Ron de Jeremy er One Eyed Spirits, som har den filosofi, at rom skal være alt andet end kedeligt – en slags modreaktion på de mange lidt for selv højtidelige spiritus firmaer hvis monokelbærende chefer sidder permanent limet fast til Chesterfield-stolen. Til Ron de Jeremy har de sammensat et romblend fra nogle af stjernerne i den caribiske rom produktion og porteføljen tæller i dag flere forskellige rom, heraf nogle limited editions, samt ginnen The Hedgehog.
Specifikationer
Alder 15 års
Alkohol i procent 40 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ron de Jeremy XO 40 % The original adult rum 15 års
Din bedømmelse