Ron Canuto 7 Års Seleccion superioe
Blød moden rom med sødme og frugt agtige noter i fin balance mellem aromaer af eg og vanilje. Lad rommen stå i glasset et par minutter og oplev en bouquet af noter.
På lager
SKU
679242
374,75 kr
Duft: Her er toner af sød vanilje og vilde bær.
Smag: Raffineret, blød og moden med fin balance mellem aromaerne af eg og de skønne noter af vanilje.
Eftersmag: Vedholdende, blød, sødlig og frugtagtig. En virkelig delikat rom med en lang behagelig finish.
Serverings-TIPS
Skænk Ron Canuto i glasset, og lad rommen ånde i 5-8 minutter. Nyd den derefter med et stykke mørk chokolade.
Ron Canuta lagres i minimum syv år på amerikanske egetræs fade fra bourbon industrien. Lagringen foregår 2.000 meter over havets overflade. Der er IKKE tale om ”solera”, hvorfor den yngste dråbe i rommen er minimum syv år.
Denne eksklusive rom fra Ecuador, er den eneste rom på markedet, der udelukkende er produceret på melasse fra sukkerproduktionen fra de højt beliggende sukker plantager i Ecuador. Rommen er efterfølgende lagret i den kolde sydlige del af Andesbjergene i Ecuador.
Der er tale om en ”small-batch” produktion, hvor hver enkelt flaske er nummereret og individuelt signeret af "maestro ronero".
Rommen er produceret på Zhumir destilleriet, der er beliggende i Paute Valley, og som er et af landets ældste destillerier. Det hed oprindeligt “La Playa”, men skiftede navn i midten af 1960´erne.
Smag: Raffineret, blød og moden med fin balance mellem aromaerne af eg og de skønne noter af vanilje.
Eftersmag: Vedholdende, blød, sødlig og frugtagtig. En virkelig delikat rom med en lang behagelig finish.
Serverings-TIPS
Skænk Ron Canuto i glasset, og lad rommen ånde i 5-8 minutter. Nyd den derefter med et stykke mørk chokolade.
Ron Canuta lagres i minimum syv år på amerikanske egetræs fade fra bourbon industrien. Lagringen foregår 2.000 meter over havets overflade. Der er IKKE tale om ”solera”, hvorfor den yngste dråbe i rommen er minimum syv år.
Denne eksklusive rom fra Ecuador, er den eneste rom på markedet, der udelukkende er produceret på melasse fra sukkerproduktionen fra de højt beliggende sukker plantager i Ecuador. Rommen er efterfølgende lagret i den kolde sydlige del af Andesbjergene i Ecuador.
Der er tale om en ”small-batch” produktion, hvor hver enkelt flaske er nummereret og individuelt signeret af "maestro ronero".
Rommen er produceret på Zhumir destilleriet, der er beliggende i Paute Valley, og som er et af landets ældste destillerier. Det hed oprindeligt “La Playa”, men skiftede navn i midten af 1960´erne.
Alder | 7 års |
---|---|
Alkohol i procent | 40 % |
Indhold | 70 cl |
Skriv din egen anmeldelse