Ron Aldea 8 Års 40 %

Lækker rom med sød frugt og vanilje, det er en fantastisk kvalitet du vil opleve og en lidt anderledes aromatisk rom i den søde stil.
På lager
SKU
21300
274,75 kr
RON Aldea 8 års er som alle andre Aldea rom, produceret på friske sukkerrør.
Rommen er herefter lagret i 8 år på amerikansk eg.
8 års lagring er faktisk længe i det varme klima og rigeligt til, at denne rom har udviklet sig til harmonisk og kompleks rom med noter af vanilje og sød frugt.

Glimrende til at drikke ren eller hvis man kan nænne at blande den i drinks, kommer den rigtigt til sin ret. Under alle omstændigheder er man ikke i tvivl om, de enestående detaljerne i hele processen fra sukkerrør til flaske der er lagt i denne rom.

Ron Aldea
De Kanariske øer er fantastiske som feriemål og meget andet, men at der også produceres rigtig god rom her er det kun de færreste der ved.

Firmaet er hjemmehørende på de Kanariske øer med hovedsæde på La Palma og der er et destilleri i San Nicolas på Gran Canaria. Kendetegnet for Ron Aldea er, at der arbejdes meget traditionelt. Det vil sige at langt det meste sker med anvendelse af de gammeldags metoder, en stor del af produktionen foregår med håndkraft, idet det efter José Manuel Quevedo Hernandez's (ejer og master ronero) mening giver den bedste kontrol over processen og dermed sikrer den færdige roms kvalitet.

Destilleriet startede produktionen i 1936 og kører nu med 4. og 5. generation af familien Quevedo ved roret. Det nuværende overhoved José Manuel Quevedo Hernandez overtog ansvaret efter sin far i 1969 og han har bevaret de stolte traditioner på bedste vis.
De traditionelle metoder og forståelsen af godt håndværk gør bl.a., at alle Aldeas rom er produceret direkte på friske sukkerrør fremfor melasse. Det gør igen at rommen bevarer den rene smag og aroma af søde sukkerrør.
Ron Aldea anvender både kobber-stills og kolonnedestillering, hvilket giver rigtigt gode muligheder for at finde den helt rigtige blanding i de endelige produkter.


Specifikationer
Alder 8 års
Alkohol i procent 40 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ron Aldea 8 Års 40 %
Din bedømmelse