Rom Trinidad, Barbados & Jamaica XO 1731 Fine 6 Rare

Spændende mange aromaer i British West Indiens fra de 3 øer.
På lager
SKU
981006
359,75 kr
1731 Fine & Rare XO Rom fra Trinidad, Barbados & Jamaica blend af op til 8 års rom fra ”British West Indies” . Lækker rom der kombineret fra de tre øer.

Den intense og let genkendelige aroma stammer fra traditionelt pot-still destilleret rom fra Jamaica. Hertil kommer kolonnedestilleret samt tungere pot destilleret rom fra Barbados med god alder og endelig en dejlig kolonnedestilleret rom fra Trinidad. Denne kombination har givet en spændende og karakter stærk rom med masser af spændende aromaer og karaktertræk.

1731 Fine & Rare er en markering af året 1731, hvor den kongelige britiske flåde, ifølge historiebøgerne, begyndte at servere søens folk ”en halv pint” rom som en del af lønnen for det hårde arbejde. Denne specielle tradition sluttede imidlertid den 31. juli 1970, der blev den sidste dag for udskænkning af rom i den britiske flåde. En over 350-årig tradition ophørte og i dag er 31. juli kendt som ”Black Tot Day” i Storbritannien.

1731 Fine & Rare serien består dels af regionale rum blandinger og helt unikke ”single-origin” rom fra specifikke lande i Caribien, Mellemamerika og fra spidsen af det sydamerikanske kontinent.

Alle rom i serien er aftappet ved naturlig farve uden brug af karamel, ligesom der ikke er tilsat søde midler eller andre former for kunstige aroma- eller tilsætningsstoffer. Det er de rene dråber fra romfadene, som alle har lagret der, hvor de er produceret, og de afspejler i smagen og aroma det særpræg og de unikke karakterer man kan forvente af rom fra disse forskellige regioner.
Specifikationer
Alkohol i procent 46 %
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Rom Trinidad, Barbados & Jamaica XO 1731 Fine 6 Rare
Din bedømmelse