Havana Club Tributo 2016 40 %

Rom oplevelse med en aromatisk og intens smag fra El Ron de Cuba Havana Club.
På lager
SKU
89708
3.795,00 kr
Intense bølger af frisk tropisk frugt og karameliseret Demera-sukker med noter af en knivspids tørret lavendel og rosmarin.

2016-udgaven ledes af romer i 80-årige fade, der er blandet med andre rom for at give en aromatisk og intens smag Ved at blande rom med meget gamle og sjældne fade, har man været i stand til at skabe et udtryk for 2016 med et luksuriøst gule glød, fyldige frugtsmag og en lang finish.

Processen med Havana Club Tributo Collection er en fascinerende proces, da hver udgivelse vil give en ny og unik smags oplevelse, som opnåes gennem eksperimentering med rom baser fra vores reserver, siger Asbel Morales, maestro ronero for Havana Club.

Havana Club Tributo 2016 er på 40 % og flasket ialt med 2500 flasker til hele verden.

Emballage til 2016-udgaven blev designet af Londons agentur Nude Brand Creation.
Emballagen blev inspireret af de mange forskellige arkitektoniske stilarter på Cuba, især den spanske barok og den neoklassiske, som supplerer hinanden så perfekt, ligesom blandingen af forskellige rum valgt til at gøre produktet perfekt, sagde Nude Brand Creation co grundlægger, Bernard Gormley.
Filigren og detaljerne fascinerede os og påvirket grafikken sammen med farven blå - den nationale farve på Cuba - og guld, der forbedrer luksus indikatorerne og hylderne.
Baggrunds mønsteret på flaske etiketten og gave pakken blev inspireret af de keramiske fliser, der findes i gangbroer, vægge og gulve i Havana. Signaturen til Maestro Ronero Asbel Morales og det individuelle nummer på hver flaske vises på den indviklede premium-etiket.

Havana Club Tributo Collection 2016 er på flaske 40% ABV.

Specifikationer
Årgang 2016
Alkohol i procent 40 %
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Havana Club Tributo 2016 40 %
Din bedømmelse