Rum nation Guatemala XO 20th jubilæums edition

Limited edition rom i en elegant karaffel for at fejre 20 år med opdagelser af rom fra alle verdenshjørner. Fyldig sødmefuld med noter af nødder og honning med begagelig smag der varer længe.
På lager
SKU
405500
474,75 kr
Duft: Lækker med vanilje og rosin

Smag: Fyldig nødde agtig og sødmefuld med lækker strejf af honning.

Eftersmag: Behagelig lang sød delikat smag der hænger længe.

En limited edition rom i en elegant karaffel, som er lavet for at fejre 20 år med opdagelser af rom fra alle verdenshjørner.

For at fejre Rum Nations 20 års jubilæum, har de hånd plukket nogle af de bedste og mest sødmefulde fade, som indeholder denne vidunderlige rom fra Guatemala og destilleriet S.A. Tulula.

Rommen er lavet på sukkerrørs melasse og destilleret på en kolonne destillations apparat. Derefter transporteres den til den nord-østlige del af Guatemala, i den tropiske klima nær Hondo floden, 185 meter over havets overflade. Der lagres rommen mindst 4 år på hvide egetræsfade, som tidligere har indeholdt amerikansk bourbon. Denne fyldige rom hviler nu i regionen ved Hondo-floden, som giver et fugtigt lagrings klima og dermed giver rommen mulighed for at få accelereret modningen, fordi Rio Hondo næsten er et tropisk klimaområde i Guatemala.

Hemmeligheden bag denne fyldige rom, er den anden lagring på Olorosso og Pedro Ximenez fade, som pågår i mere kølige lagerbygninger i Italien. Her udvikler rommen sine vinøse og frugtige egenskaber.
Specifikationer
Alkohol i procent 40 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Rum nation Guatemala XO 20th jubilæums edition
Din bedømmelse