Tilbud

Rom Espero Coffe & Rom

Den lækre koldbryggede kaffe er blandet med 7 år gammel rom fra Den Dominikanske Republik i små batches af Ron Espero Coffe & Rum. Likøren er så naturligt sød, at den kun skal tilføjes et strejf af ren rørsukker. Resultatet er en fremragende kaffelikør baseret på lagret rom. Smagen er en karakteristisk naturlig kaffesmag og perfekte hints af vanille-sødme og den gamle rom.
På lager
SKU
146623
299,75 kr
  • Køb 2 for 265,00 kr pr styk og spar 12%

Produktionen af Ron Espero Coffe & Rum, starter med de fineste nicaraguanske kaffebønner fra Matagalpa-området, der ristes til perfektion. De udvalgte kaffebønner males derefter i hånden, sammen med eksotiske vanille-stænger fra Den Dominikanske Republik. Blandingen bliver derefter langsomt koldbrygget for at udtrække den glatte intense kaffesmag og naturlige sødme, og udelade den bitterhed som opvarmet brygning ellers udleder.


Den lækre koldbryggede kaffe blandes med 7 år gammel rom fra Den Dominikanske Republik i små batches af Ron Espero Coffe & Rum. Rommen er så naturligt sød, at der kun skal tilføjes et strejf af ren rørsukker. Resultatet er en fremragende kaffelikør baseret på lagret rom. Smagen er en karakteristisk naturlig kaffesmag og perfekte hints af vanille-sødme og den gamle rom.

Specifikationer
Alkohol i procent 40 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Rom Espero Coffe & Rom
Din bedømmelse