Fanø Skibsrom Havmanden

Fanø Skibsrom er en mørk Jamaica rom som er krydret og lagret på Fanø med smags oplevelse som sender en til de eksotiske himmelstrøg. Serveres til kager og oste.
På lager
SKU
27521
380,00 kr
Smagen er lidt mere krydret end Havfruen men med den samme grundlæggende smags oplevelse med Madagascar vanilje lynghonning og havtorn.

Produceret på Jamaica rom og lagret på portvins fade

Iskaffe med Fanø Skibsrom i sommervarmen.
Når det er varmt kan det være fristende at skifte den varme kaffe ud med en koldere variant – iskaffe. Prøv iskaffen med Fanø Skibsrom. Bland 1 dl stærk kaffe (gerne espresso) med en skefuld sukker eller sirup. Rør rundt til sukker/sirup er opløst. Tilsæt 1,5 dl mælk og 2-3 cl Fanø Skibsrom. Fyld glasset op med isterninger. Uhm det er lækket.

Det hele starter med sejlskibet Doris Brodersen der blev bygget i Flensborg i 1875. Skibet transporterede rom og sukker fra de Dansk Vestindiske øer til Flensborg.
Indtil 1890 var skibet registreret på St. Thomas, hvorefter den indgik i Fanø´s sejlskibs flåde, som et af de markante store sejlsskibe. Et af kirkeskibene i Nordby Kirke på Fanø ewr en model af Doris Brodersen.
Specifikationer
Alkohol i procent 41,5 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fanø Skibsrom Havmanden
Din bedømmelse