Dos Maderas 5+5 med 2 x 10 cl. Sherry

Nyde en majestætisk rom med det bedste fra Barbados, Guyana og Spanien.
På lager
SKU
902248
475,00 kr
Duft: Rund og lækker fløjels blød duft af fad med krydderier og sødme.

Smag: Blød og delikat med noter af rosiner og figner der blander sig med vanilje.

Eftersmag: Lækker lang afrundet sødme.

I den flotte gaveæske er rommen sammen med de to sherrys, som den lagerets sammen med. En spændende kombination, når du prøver først rommen, derefter sherryen eller omvendt.

En delikat romblanding fra Barbados og Guyana. To lande med deres egen romstil. Begge lande laver nemlig rom på pot stills og kolonneapparat. Den kraftige og aromatiske rom laves på pot stills og den mere blide og afrundede på mere moderne kolonneanlæg.

Det er en virkelig god rom. Født på samme måde som ”Dos Maderas 5+3” og ”Dos Maderas 10+5 Luxus”. Håndlavet og lagret i Caribien som det første. Herefter sendes rommen til Williams & Humbert Bodega i Jerez, hvor den får en tur i et solera system. ”Dos Maderas” er spansk og betyder netop to slags træ, hvilket henviser til måden rommen lagres og modnes på.

Forskellen på de Dos Maderas forskellige roms er lagringstiden. PX-udgaven er 10 år undervejs. Først 5 år i Caribien i ex-bourbon fade og derefter 5 år i Spanien i ex-sherry fade. 2 år på tidligere Dos Cartados Olorosa fade og derefter 3 år på 20-årig Don Guido PX fade – derfor 5+5, måske enda 5+2+3 … derav navnet Tripple Aged Rum!


Specifikationer
Alkohol i procent 40 %
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Dos Maderas 5+5 med 2 x 10 cl. Sherry
Din bedømmelse