Tilbud

Chardonnay Rodney Strong Sonoma County Californien

Flot Chardonnay med frisk smør og fad i fin balance med den fede modne frugt. Vinen er så kraftfuld at den også vil have kraftfuld retter med fisk og gerne krydret mad.
På lager
SKU
913257
159,75 kr
Klar gylden i glasset med den smørede ristede Bourgogne stil.

Duft: Noter af smørblomster, citrus, grønne æbler og hvide blomster.

Smag: Perfekt balanceret med de ristede toner fra fadlagringen og den rene kølige frugt. Sprød og intens afslutning.

Server til: Kraftfulde fiskeretter, krydret mad og modne skimmeloste.

Serverings temperatur: ved 8-10°C.

Vinen:
For mere end 4 årtier siden plantede Rodney Strong Chardonnay i den vestlige del af Sonoma County. Her er havets indflydelse perfekt, med en god tåge der ruller ind over markerne sidst på dagen og en veldrænet jordbund. De kølige nætter og varme solrige dage sikrer modne aromatiske druer med en frisk naturlig syre. 70% af druerne er gæret på egetræsfade og 30% er kold-fermenteret på ståltanke. Den fad-gærede vin lagres 5 måneder på amerikanske og franske egetræsfade. Denne metode giver en spændende kombination af toast, krydderi og vanilje.

Vin huset:
Rodney Strong Vineyards er i dag ejet af Tom Klein, der købte vineriet i 1989. Tom har fra starten været interesseret i at optimere Rodney Strong Vineyards til at møde de krav den moderne forbruger stiller til gode vine. Der er investeret i nyt udstyr til kælderen, marker er genplantet og dyrkes efter regler for bæredygtigt vinbrug. Det kræver det bedste råmateriale at producere gode vine og med vinmarker i de bedste områder: Alexander Valley, Russian River Valley og Chalk Hill, producerer Rodney Strong verdensklasse vine der viser essensen af Sonoma County.

Derudover er Tom en stærk fortaler for miljøet og i oktober 2009 blev Rodney Strong som det første vineri i Sonoma County defineret som Co2 neutralt. Dette er bl.a. opnået ved et stort anlæg af solceller på toppen af vineriet. Et af de største i verden for et vineri; på en typisk dag i Sonoma genererer dette anlæg nok energi til at forsyne 800 husstande.
Specifikationer
Årgang 2014
Alkohol i procent 13,5 %
Indhold 75 cl
Druer Chardonnay
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Chardonnay Rodney Strong Sonoma County Californien
Din bedømmelse