Rodney Strong Sonoma County Cabernet Sauvignon

Her er solbær og elegance i fin harmoni med de 17 måneders fadlagring. Man oplever en stor bouquet af duft og smags nuancer med solbær og kirsebær der blander sig med læder og træ til et virkelig godt glas vin.
På lager
SKU
912359
215,00 kr
Duft: Flot fokuseret duft med solbær, brombær, læder og chokolade.

Smag: Fyldig med noter af solbær, sorte kirsebær, læder og cedertræ. Flot balanceret struktur med modne tanniner og en god længde.

Serveres til velhængt amerikansk oksekød eller modne oste.

Server ved 16-18°C.

Rodney Strong ejer 94 hektar med vinmarker nordpå fra vineriet i Alexander Valley. Her er klimaet perfekt til Cabernet Sauvignon. Jordbunden er præget af vulkansk jord, sandsten og jernholdig jord. Perfekt drænet og god til vinbrug. Vinmager Rick Sayre har høstet perfekt modne druer, der er vinificeret traditionelt, efterfulgt af 17 måneders fadlagring, heraf 85% på amerikanske egetræsfade og resten på franske egetræsfade.

Vin huset:
Rodney Strong Vineyards er i dag ejet af Tom Klein, der købte vineriet i 1989. Tom har fra starten været interesseret i at optimere Rodney Strong Vineyards til at møde de krav den moderne forbruger stiller til gode vine. Der er investeret i nyt udstyr til kælderen, marker er genplantet og dyrkes efter regler for bæredygtigt vinbrug. Det kræver det bedste råmateriale at producere gode vine og med vinmarker i de bedste områder: Alexander Valley, Russian River Valley og Chalk Hill, producerer Rodney Strong verdensklasse vine der viser essensen af Sonoma County.

Derudover er Tom en stærk fortaler for miljøet og i oktober 2009 blev Rodney Strong som det første vineri i Sonoma County defineret som CO2 neutralt. Dette er bl.a. opnået ved et stort anlæg af solceller på toppen af vineriet. Et af de største i verden for et vineri; på en typisk dag i Sonoma genererer dette anlæg nok energi til at forsyne 800 husstande.
Specifikationer
Årgang 2011
Alkohol i procent 13,5 %
Indhold 75 cl
Druer Cabernet Sauvignon
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Rodney Strong Sonoma County Cabernet Sauvignon
Din bedømmelse