Pinot Noir Rodney Strong Russian River Valley Californien

Intensitet og røde bær er pakket ned i en flasken. En Pinot Noir som er en oplevelse at smage. Fuld balanceret med fine noter af vanilje fra fadet der blander sig med røde frugter og lækre krydderier.
På lager
SKU
521265
249,75 kr
Duft: Elegant aroma profil med noter af små røde bær og rosenblade.

Smag: Lækker og flot balanceret med fin vanille karakter fra fadet og en intense røde frugter med en anelse krydderi der afslutter denne smukke Pinot Noir.

Server til: Lyse kødretter, fjerkræ og moden blød ost.

Serverings temperatur: 14-16°C.

Vinen:
Rodney Strong var en af de første der tilbage i 1968 plantede Pinot Noir i Russian River Valley, der nu er kendt som et af de bedste steder i verden at dyrke denne drue. Han tilplantede marken River East Vineyard, lige ved siden af vineriet. Denne mark leverer stadig de bedste druer til husets Estate Pinot Noir vine. Pinot Noir er en drue der altid vin levere lyse vine, hvor intensiteten er mere dominerende end den rå kraft. Det formår Rodney Strong at få til at gå op i en højere enhed. Druerne gæres på traditionel vis og vinen lagres herefter 7 måneder på små franske egetræsfade.

Rodney Strong:
Rodney Strong Vineyards er i dag ejet af Tom Klein, der købte vineriet i 1989. Tom har fra starten været interesseret i at optimere Rodney Strong Vineyards til at møde de krav den moderne forbruger stiller til gode vine. Der er investeret i nyt udstyr til kælderen, marker er genplantet og dyrkes efter regler for bæredygtigt vinbrug. Det kræver det bedste råmateriale at producere gode vine og med vinmarker i de bedste områder: Alexander Valley, Russian River Valley og Chalk Hill, producerer Rodney Strong verdensklasse vine der viser essensen af Sonoma County.

Derudover er Tom en stærk fortaler for miljøet og i oktober 2009 blev Rodney Strong som det første vineri i Sonoma County defineret som Co2 neutralt. Dette er bl.a. opnået ved et stort anlæg af solceller på toppen af vineriet. Et af de største i verden for et vineri; på en typisk dag i Sonoma genererer dette anlæg nok energi til at forsyne 800 husstande.
Specifikationer
Årgang 2013
Alkohol i procent 14,5 %
Indhold 75 cl
Druer Pinot Noir
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Pinot Noir Rodney Strong Russian River Valley Californien
Din bedømmelse