-26%Tilbud

Rodney Strong Cabernet Sauvignon Alexander Valley

Let krydret og god frugtig vin med solbær, vanilje, tobak og krydderier. Flot balance og bløde vel integrerede tanniner
På lager
SKU
92968
Tilbudspris 200,00 kr Normalpris 269,75 kr
Duft af røde blommer og brombær og der sniger sig et sødt element ind fra den lange fadlagring.

Smag: Fyldig med flot styret af en rank frugtsyre og stor moden frugt smag.

Serveres til: Velhængt amerikansk oksekød eller modne oste.

Serverings temperatur: 16-18°C.

Vinen:
Druerne til denne Estate Cabernet Sauvignon kommer fra Rodney Strongs marker i det nordlige Alexander Valley. Her har de arbejdet med Cabernet Sauvignon siden 1971 på bjergskråningerne. Jordbunden er præget af vulkansk jord, sandsten og jernholdig jord. Perfekt drænet og god til vinbrug. Vinmager Rick Sayre har høstet perfekt modne druer, der er vinificeret traditionelt, efterfulgt af 18-19 måneders fadlagring.

Vin huset Rodney Strong:
Rodney Strong Vineyards er i dag ejet af Tom Klein, der købte vineriet i 1989. Tom har fra starten været interesseret i at optimere Rodney Strong Vineyards til at møde de krav den moderne forbruger stiller til gode vine. Der er investeret i nyt udstyr til kælderen, marker er genplantet og dyrkes efter regler for bæredygtigt vinbrug. Det kræver det bedste råmateriale at producere gode vine og med vinmarker i de bedste områder: Alexander Valley, Russian River Valley og Chalk Hill, producerer Rodney Strong verdensklasse vine der viser essensen af Sonoma County.

Derudover er Tom en stærk fortaler for miljøet og i oktober 2009 blev Rodney Strong som det første vineri i Sonoma County defineret som CO2 neutralt. Dette er bl.a. opnået ved et stort anlæg af solceller på toppen af vineriet. Et af de største i verden for et vineri; på en typisk dag i Sonoma genererer dette anlæg nok energi til at forsyne 800 husstande.
Specifikationer
Årgang 2008
Alkohol i procent 14,5 %
Indhold 75 cl
Druer Cabernet Sauvignon
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Rodney Strong Cabernet Sauvignon Alexander Valley
Din bedømmelse