Sauvignon Blanc Rodney Strong Charlotte's Home

Frisk og sprød hvidvin med duft af grønne æbler, citrus og nyslået græs som går igen i smagen, et godt glas der står godt til fisk og skaldyr.
På lager
SKU
943056
159,75 kr
Duft: Herlig frisk og sprød hvidvin med duft af grønne æbler, citrus og nyslået græs.

Smag: Intens med samme noter og en god lang eftersmag.

En oplagt ledsager til det bedste skalddyr, modne tørre oste og et glas i utide.

Serverings temperatur: 16-18°C.

Druerne til denne Sauvignon Blanc kommer hovedsageligt fra Charlottes Home marken, men der bruges også mindre mængder fra egne marker i Alexander Valley, samt Russian River Valley. Kombinationen af de to dale er med til at give øget koncentration og liv i denne hvidvin. Størstedelen af vinen er gæret i temperaturstyrede ståltanke, men 10 % er gæret på franske egetræsfade med fuld malolaktisk gæring, for yderligere fylde i vinen.

Rod Strong etablerede denne vinmark i 1971 og navngav den efter sin kone. Denne vinmark er i dag stadig rygraden i Rodney Strongs Charlottes Home Sauvignon Blanc. Intens, sprød og delikat stil med god længde.

Vin huset:
Rodney Strong Vineyards er i dag ejet af Tom Klein, der købte vineriet i 1989. Tom har fra starten været interesseret i at optimere Rodney Strong Vineyards til at møde de krav den moderne forbruger stiller til gode vine. Der er investeret i nyt udstyr til kælderen, marker er genplantet og dyrkes efter regler for bæredygtigt vinbrug. Det kræver det bedste råmateriale at producere gode vine og med vinmarker i de bedste områder: Alexander Valley, Russian River Valley og Chalk Hill, producerer Rodney Strong verdensklasse vine der viser essensen af Sonoma County.

Derudover er Tom en stærk fortaler for miljøet og i oktober 2009 blev Rodney Strong som det første vineri i Sonoma County defineret som CO2 neutralt. Dette er bl.a. opnået ved et stort anlæg af solceller på toppen af vineriet. Et af de største i verden for et vineri; på en typisk dag i Sonoma genererer dette anlæg nok energi til at forsyne 800 husstande.
Specifikationer
Årgang 2015
Alkohol i procent 13,5 %
Indhold 75 cl
Druer Sauvignon Blanc
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Sauvignon Blanc Rodney Strong Charlotte's Home
Din bedømmelse