Riesling Auslese Moselland

Moselland Auslese har en særlig fornem smag med ferskner og honning i stor bouquet af frugte sødme, der gør mange kan lide den, til et glas i utide og desserter.
På lager
SKU
631406
109,75 kr
Moselland Classic Auslese har en særlig fornem smag med stor frugtrigdom af fersken og honning og ædel sødme i lækker balance. - bouquet´en er aromatisk blomstrende

Server til: Aperitif, velkomst og desserter eller til asiatiske køkken med krydrede retter.

Vin huset:
Kooperativet Moselland er en af de største og vigtigste producenter i området. I kraft af deres succes er kooperativet gennem årene vokset, så de i dag har ca. 2.700 medlemmer, som hver især dyrker deres egne marker - ofte baseret på generationers erfaringer med netop de lokale forhold. Medlemmernes vinmarker ligger langs Mosel på en 250 km. lang strækning, og flere steder langs floden har Moselland bygget ”pressehuse”, hvor de friske druer presses inden mosten transporteres til vineriet. På den måde sikres druernes lokale karakteristika samt en frisk frugtsmag i den endelige vin.

Moselland har et team af konsulenter og vinmagere, som i samarbejde med medlemmerne sikrer, at den lokale ekspertise kombineres med moderne teknikker. Kooperativet har ligeledes et omfattende kvalitetsprogram, der bl.a. belønner de vinbønder, som dyrker de meste stejle skråninger, hvor udbyttet ofte er lavere men kvaliteten endnu højere. Desuden dyrkes flere og flere af markerne efter økologiske principper.
Specifikationer
Årgang 2019
Alkohol i procent 7,5 %
Indhold 75 cl
Druer Riesling
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Riesling Auslese Moselland
Din bedømmelse