Reserve De L`Aube Pere Anselme Syrah Merlot

Et brag af en vin på Syrah og Merlot fra vinhuset Brotte i det sydlige Frankrig. Vin der er intens med kraft og frisk bouquet af rød og blød frugt med gode krydderier.
Udsolgt
Kun 0 tilbage
SKU
14926
74,75 kr
Her en dejlig frisk bouquet af røde kirsebær, brombær og hindbær i glasset.
I smagen er de røde bær velbalanceret sammen med krydderier i en en medium fyldig vin.

Server til: Kødretter og tørre oste.

Serverings temperatur: 16-16°C

Vinen:
Lavet på Syrah og Merlot. Druerne bringes hurtigt til vineriet, hvor de presses og gennemgår den alkoholiske gæring. Herefter lagres vinen i kortere tid, inden den flaskes.

Vin huset:
I 1931 slog Laurent Charles Brotte sig ned i det prestigefyldte vinområde Châteauneuf-du-Pape i Rhône-området. Her kastede den unge Charles sig over vindyrkning og anlagde et tapperi i den lille by og således blev kimen til Maison Brotte lagt.

Laurent Charles Brotte viede sit liv til at forsyne vinelskere over hele verden med kvalitetsvine, der afspejler områdets stil og karakteristika. I 1952 fik han ideen til brandet ”La Fiole du Pape”, som for alvor slog Châteauneuf-du-Pape fast i folks bevidsthed, og i dag eksporteres ”La Fiole du Pape” til 90 lande i hele verden. Maison Brotte er i dag et dynamisk vinfirma med over 60 ha og 4 ejendomme: Domaine Barville, Château de Bord, Domaine Grosset og Domaine de l’Aube men også eget tapperi. I 1972 anlagde familien desuden et museum, hvor de besøgende kan kigge nærmere på Rhône dalens historie.
Specifikationer
Årgang 2018
Alkohol i procent 12,5 %
Indhold 75 cl
Druer Merlot, Syrah/Shiraz
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Reserve De L`Aube Pere Anselme Syrah Merlot
Din bedømmelse