QRM Ron Quorhum 30 Aniversario Sistema Solera

Ron Quorhum old vintage rom 30 sistema solera er lavet på både sukkerrørs juice og melasse en kombination, der har skabt en stor rom i både duft og smags indtrykkene. Sammen med fedmen fra flødekarameller og honning kommer der lækre noter af appelsinskal og vanilje fra fadlagringen.
Udsolgt
Kun 0 tilbage
SKU
100042
499,75 kr
Duft: Det vælter op af glasset med mørk farin, vanilje og citrusfrugt, i duften fortæller den at den er blød, rund og fed.

Smag: Her kombineres lækker flødekaramelfedme med honningsødme sammen med appelsinskal og sukkerrørs juice, der kommer noter af egetræs fad og kaffe. Smags indtrykkene i rommen spiller sammen i en harmonisk kombination, hvor de hver især får lov at træde frem uden at dominere.

Ron Quorhum er en moderne premium romserie, fejret som nyskabende, men med rødder i gamle cubanske produktions traditioner. I denne serie af rom har man både brugt rom destilleret på en base af sukkerrørs juice samt melasse. Derudover har man ligeledes brugt to typer egetræ under lagrings processen, herunder amerikansk egetræ samt fransk egetræ. I denne rom opleves at den spanske romtradition møder den franske og har skabt en hybrid, men den uovertruffen fylde og kompleksitet.
Specifikationer
Alkohol i procent 40 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:QRM Ron Quorhum 30 Aniversario Sistema Solera
Din bedømmelse