PROVINCO ITALIA RONCO DI SASSI VINO ROSSO D’ITALIA

Bombe fra Italienske Provinco. Ronco di Sassi til rødt kød eller vildt.
Udsolgt
Kun 0 tilbage
SKU
5712
139,75 kr
Primitivo, Aglianico, Montepulciano

Ronco di Sassi er dyb rød i glasset med granat røde aftegninger.

Duft: Dejlige modne brombær, vanilje med let krydrede nuancer.

Smagen: Fyldig og blød hvor noter af mørk chokolade og røde frugt fylder i dejlig harmoni.

God til: Italienske køkken, pastaretter, rødt kød og vildt.

Serveringstemperatur: 18-20°C

Luca Maroni er en af Italiens vigtigste vin anmelder. Desværre udgives hans årbog over de vigtigste italienske vine "Annuario dei Migliori Vini Italiani" kun på italiensk. Luca Maronis bedømmelser er hårde og er derfor højt anset blandt fagfolk. denne rødvin har modtaget 98 point i Luca Maronis vin guide.

Produktet:
Ronco di Sassi Vino rosso d’Italia er lavet på druesorterne Primitivo, Aglianico og Montepulciano. Druerne behandles skånsomt efter traditionelle metoder. Gæringen foregår langsomt og ved kontrolleret temperatur for at beskytte druernes karakteristiske og komplekse aromaer. En del af vinen modner i nogle måneder på fade.

Vin huset:
Med mottoet ”we mean quality” har det innovative firma Provinco Italia manifesteret sig som én af de førende leverandører af italienske kvalitetsvine. Det privatejede firma med hoved sæde i Nord Italien blev grundlagt i 1970 af en gruppe af kooperativer. I dag drives firmaet med stor faglig dygtighed af et team af professionelle eksperter indenfor salg og marketing. Desuden arbejder fire ønologer konstant ”on location” i de vigtigste italienske vinregioner, for at finde de bedste vine til firmaets portefølje, som eksporteres til mere end 20 lande verden over.

Udover at finde vine i alle hjørner af Italien er Provinco Italia utrolig stærk på design af luksuriøse og iøjnefaldende etiketter. Én af kronjuvelerne i firmaets portefølje er Grande Alberone.

Provinco Italia har en helt klar mission, ”vi udvikler innovative produkter af højeste kvalitet fra alle Italiens vin regioner. Kvalitet og service er vores nøgleord. Men mon ikke seks gange udnævnelse til “Best Italian Producer” næsten taler sit eget sprog.
Specifikationer
Alkohol i procent 15 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:PROVINCO ITALIA RONCO DI SASSI VINO ROSSO D’ITALIA
Din bedømmelse