-14%Tilbud

Presidente Marti 15 Anos 40 % El Gran ron del Caribe

Fylde og sødme med abrikoser og vanilje der er blandet med brun farin i flot harmoni med masser af dejlige krydderier. Et godt glas som opleves med masser af dejlige harmoniske krydderi hver gang man drikker.
På lager
SKU
101698
Tilbudspris 300,00 kr Normalpris 349,75 kr
Duft: Vanilje, abrikos marmelade, brunfarin

Smag: Vanilje, abrikos og appelsin, stor sødme.

Eftersmag: lang og kydret.

José Julián Martí Pérez ( født d. 28. januar 1853 – død. d. 19. maj 1895) var og er fortsat en cubansk nationalhelt og en vigtig figur i den latinamerikanske litteratur. I sit korte liv nåede han at bære mange ’hatte’. Han var blandt andet digter, essayist, journalist, revolutionær filosof, oversætter, professor, forlægger, og politisk teoretiker, og han var ligeledes en del af de cubanske frimurere.
Gennem sin litteratur og politiske aktivitet, blev han et symbol på Cubas kamp for uafhængighed mod Spanien i det 19. århundrede. Han blev efter sin død omtalt som " Apostel for den cubanske uafhængighedskrig", og han viede sit liv for at fremme frihed og politisk uafhængighed for Cuba. Han blev dræbt af spanske soldater under ”The Battle of Dos Ríos”, og hans død blev startskuddet til kampen for et uafhængigt Cube for mange cubanske revolutionære men også for de cubanere, som tidligere havde været tilbageholdende i kampen for et frit Cuba.
’Presidente’ er en suveræn rom, af højeste kvalitet, skabt af cubanske rom maestros i Santo Domingo i 1995, for at ære mindet om José Martí og 100 årsdagen for hans død.
Specifikationer
Alder 15 års
Alkohol i procent 40 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Presidente Marti 15 Anos 40 % El Gran ron del Caribe
Din bedømmelse