Port Askaig Islay 15 års Sherry Cask, 45,8 %

Lækker moden tørve røg med masser af chokolade og rosin noter i perfekt balance mellem sødme og tørverøg.
På lager
SKU
982135
949,75 kr
Duft: Chokolade, karamel og orange noter, blandet sammen med sødmefuldt sod og lakrids.

Smag: Elegant og harmonisk hvor duften bliver ved, perfekt balance mellem sødme, bitterhed og tørve røg.

Port Askaig 15 Years Sherry Cask er en let drikkelig whisky, den sødme fulde cremede mørke chokolade fornemmelse, sammen med tørven, giver en erindring om gammel Ardbeg fra 1970’erne.

Port Askaig 15 års Sherry Casks er den nyeste single malt whisky fra Port Askaig serien. Det er i alle henseender en luksus whisky med overdådige mængder mørk sherrykarakter, som stammer fra lagringen på First Fill Oloroso Sherry Butts.

Whiskyen er blended af tungt røget malt destilleret i 1997 og mere elegant og frugtfuld malt destilleret i 2000. Begge dele fra samme destilleri på Islay og derfor 100 % Single Malt Islay Whisky. Vi kan kun gisne om oprindelsen, men Caol Ila er kendt for sine forskellige peating-levels.

Port Askaig 15 Years Sherry Cask smager mere end uroligt godt. Er du til lækker moden tørverøg med masser af chokolade og rosinnoter, så er denne whisky som skabt til dig.

Navnet stammer fra den lille havneby på Islays østkyst. Nær byen ligger Caol Ila destilleriet, som er Islay største destilleri. Denne whisky er kendt for sin frugtede karakter og støvede tørve smag. Fra Port Askaig kan kystlinjen på den nærliggende Isle of Jura skimtes på en klar dag. Det er denne kystlinje der er motivet på etikette på Port Askaig aft­apningerne.

Specifikationer
Alkohol i procent 45,8 %
Indhold 70 cl
Alder 15 års
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Port Askaig Islay 15 års Sherry Cask, 45,8 %
Din bedømmelse