Pinot Noir Reserve Rodney Strong Russian River Vally Sonoma County

Fremstillet på et lille mikrovineri hos Rodney Strong. Pinot Noir der er elegant med bløde tanniner og fylde i perfekt balance. Der byder på kirsebær, hindbær og lidt asiatiske krydderier i elegant bouquet af frugt og god balance i eftersmagen.

På lager
SKU
63598
419,75 kr
Fremstillet på et lille mikrovineri hos Rodney Strong. Her er kælet for alle detaljer og resultatet er Pinot Noir i verdensklasse.

Duft:
Virker elegant i duften med kirsebær og hindbær der blander sig let med asiatiske krydderier.
Smag:
Munden fyldes meget flot ud med en elegant frugtkarakter og bløde modne tanniner. Noter fra fadet spiller flot sammen med frugten og giver god balance i eftersmagen.

Serverings temperatur: 16-18°C

Vinen:
Reserve Pinot Noir fremstilles fra udvalgte parceller i Russian River Valley. Hver enkelt parcel vinificeres separat og kun de bedste indgår i det endelige blend. Der bruges forskellige kloner af Pinot Noir og sammensætningen i denne vin er 46% klon 115, 46% klon 777, 8% klon 114. Disse kloner er også dem, der bruges af de bedste vinproducenter i Bourgogne. Efter endt vinificering lagres vinen i 10 måneder på nye franske egetræsfade.

Rodney Strong:
Sonoma County’s første CO2 neutrale vinproducent.

Rodney Strong Vineyards er i dag ejet af Tom Klein, der købte vineriet i 1989. Tom har fra starten været interesseret i, at optimere Rodney Strong Vineyards til at møde de krav, den moderne forbruger stiller til gode vine. Der er investeret i nyt udstyr til kælderen, marker er genplantet, og der dyrkes efter regler for bæredygtigt vinbrug. Det kræver det bedste råmateriale, at producere gode vine, og med vinmarker i de bedste områder: Alexander Valley, Russian River Valley og Chalk Hill, producerer Rodney Strong verdensklasse vine, der viser essensen af Sonoma County.

Derudover er Tom en stærk fortaler for miljøet, og i oktober 2009 blev Rodney Strong, som det første vineri i Sonoma County, defineret som CO2 neutralt. Dette er bl.a. opnået med et stort anlæg af solceller på toppen af vineriet.

Specifikationer
Årgang 2014
Alkohol i procent 14,5 %
Indhold 75 cl
Druer Pinot Noir
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Pinot Noir Reserve Rodney Strong Russian River Vally Sonoma County
Din bedømmelse