Pinot Grigio DOC Arcole

Dejlig frisk hvidvin med masser af smag og god balance mellem syre og sødme som gør den perfekt til at nyde som aperitif eller til det store fiskebord.
På lager
SKU
2532
99,75 kr
Duft: Meget rig på blomster og frisk frugt med hints af grønne æbler og abrikos.

Smag: Her opleves vinen utrolig frisk med noter af akaciehonning med god balance mellem syre og sødme og en behagelig eftersmag.

Server til: Aperitif eller server den til fisk og lyst kød.

Serverings temperatur: 10-12ºC.

Vinen:
Fremstillet på 100% Pinot Grigio-druer. Druerne høstes ved optimal modenhed og efter en let presning sies mosten fra drueskindet. Den alkoholiske gæring foregår ved en temperatur omkring 16-18ºC. Efter endt gæring lagres vinen i 2 måneder på rustfrie ståltanke, hvorefter den tappes på flasker og lagrer yderligere 1 måned.

Vin huset:
Bixio-familien har lavet vin i 5 generationer og ejer vingårde i forskellige områder i Veneto-regionen i det nordlige Italien. Pinot Grigio DOC kommer fra Bixio-familiens vingård i Arcole DOC-området. I Veneto byder det bakkede landskab på perfekte betingelser for de lokale druesorter, som bruges til denne unikke vin. Området er kendt af mange danskere, når ferien holdes øst for Gardasøen. Her er bakket og varmt, og jorderne yder optimale forhold til de lokale druesorter. Her, som andre steder i Italien, fremstilles de bedste vine på druesorter, der er tilpasset mikroklimaet. Jorden består af tør kalksten, som hviler på en hård undergrund af kalksten, et veldrænet og meget frugtbart voksested for Veneto-regionens klassiske druesorter.
Specifikationer
Årgang 2017
Alkohol i procent 12,5 %
Indhold 75 cl
Druer Pinot Grigio
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Pinot Grigio DOC Arcole
Din bedømmelse