Tilbud

Pfaffl hasen rose Østrig

Liflig og elegant rose med masser af frugter, jordbær og hindbær med en let krydret strejf der nemt kan nydes som aperitif og utal af salater og desserter.
På lager
SKU
193305
119,75 kr
  • Køb 3 for 85,00 kr pr styk og spar 29%
Duft: Liflig med hindbær og jordbær der kommer op af glasset med let krydret duft.

Smag: Første indtryk giver os en friskhed og liflighed der efterfølges af en stor bouquet af frugt og ender i en elegant afslutning.

Server til: Fantastisk som aperitif, til is, frugt desserter.

Serverings temperatur: 8-10°C

Vinen:
Rosé Hasen er lavet udelukkende på Blauer Zweigelt, som er dyrket på vinmarken In Neubergen, en stejl sydvendt skråning med udsigt over Korneuburger Becken, et fladt stykke land langs med Danube-floden. Jorden her består af sandet løss. De ca. 22 år gamle vinstokke står i espalier med et tæt løvtag, som holder på jordens fugtighed. Druerne presses først let og ligger i ca. 24 timer inden udskillelse. Herefter gærer vinen i rustfri ståltanke ved 18C og lagrer efterfølgende på tanke af rustfrit stål inden aftapning.

Vin huset:
Pfaffl - Kåret til "BEST PRODUCER AUSTRIA 2020" af MUNDUS VINI. Pfaffls vinmarker ligger spredt ved 10 forskellige byer i nærheden af deres hjemby, Stetten. De fleste af Pfaffls vine kommer således fra Weinviertel-regionen og enkelte fra Wien-regionen. Da Roman og Adelheid Pfaffl startede deres lille vingård med 0,75 ha vinmarker for ca. 40 år siden, havde de måske ikke forestillet sig at nå den størrelse, de har i dag, hvor de har 110 ha vinmarker. Fordelingen af vinstokke på så mange forskellige marker i forskellige områder giver stor forskel i jordbunden og mikroklimaet, som Pfaffl forstår at udnytte til deres fordel. Der findes få andre vinproducenter, der formår at bringe hver enkelt marks karakteristika frem i vinen, som Pfaffl gør. Pfaffls vine spænder fra let og legende til kraftig og koncentreret.

I dag er det de to søskende Heidemarie og Roman Josef, der står ved roret i familieforetagendet, som forældrene startede. Roman Josef er ansvarlig for vinene og bestemmer i vineriet, Heidemarie tager sig af salg og marketing, Roman tager sig af vinmarkerne og Adelheid tager sig kærligt af gæsterne. I 2016 kårede The Wine Enthusiast Weingut Pfaffl som ”European Winery of the Year”.
Specifikationer
Årgang 2019
Alkohol i procent 12 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Pfaffl hasen rose Østrig
Din bedømmelse