-29%Tilbud

Pfaffl Gruner Veltliner vom Haus

Fryd for alle sanser i frisk og krydret vin i duft og smag, hvor man fornemmer æbler og citrus der er yderst elegant og indbydende.
På lager
SKU
187779
Tilbudspris 85,00 kr Normalpris 119,75 kr
Duft: Behageligt krydret og frisk æbler strømmer op af glasset.

Smag: Sanserne snydes ikke her er peber, citrus og krydderurter i frisk harmoni.

Eftersmag: Elegant og appetit vækkende som byder på et glas mere.

Server til: Perfekt ledsager til lette friske salater og til krydrede og asiatisk inspirerede retter.

Serverings temperatur: 10-12°C

Vinen:
Grüner Veltliner vom Haus er lavet udelukkende på Grüner Veltliner fra marker hvor vejret er præget af varme dage og kølige nætter. Vinmarkerne passes med respekt for naturen og miljøet, druerne udvælges manuelt ved plukning, og vinstokkene passes med stor opmærksomhed, hvilket gør det muligt for Pfaffl at håndtere de vejr mæssige udfordringer. Druerne afstilkes og presses let, udblødes i fire timer for så at blive presset yderligere. Gæring sker ved 18ºC i tanke af rustfrit stål.

Vin huset:
Pfaffls vinmarker ligger spredt ved 10 forskellige byer i nærheden af deres hjemby, Stetten. De fleste af Pfaffls vine kommer således fra Weinviertel-regionen og enkelte fra Wien-regionen. Da Roman og Adelheid Pfaffl startede deres lille vingård med 0,75 ha vinmarker for ca. 40 år siden, havde de måske ikke forestillet sig at nå den størrelse, de har i dag, hvor de har 110 ha vinmarker. Fordelingen af vinstokke på så mange forskellige marker i forskellige områder giver stor forskel i jordbunden og mikroklimaet, som Pfaffl forstår at udnytte til deres fordel. Der findes få andre vinproducenter, der formår at bringe hver enkelt marks karakteristika frem i vinen, som Pfaffl gør. Pfaffls vine spænder fra let og legende til kraftig og koncentreret.

I dag er det de to søskende Heidemarie og Roman Josef, der står ved roret i familieforetagendet, som forældrene startede. Roman Josef er ansvarlig for vinene og bestemmer i vineriet, Heidemarie tager sig af salg og marketing, Roman tager sig af vinmarkerne og Adelheid tager sig kærligt af gæsterne. I 2016 blev Weingut Pfaffl kåret som ”European Winery of the Year” af The Wine Enthusiast.
Specifikationer
Årgang 2018
Alkohol i procent 12 %
Indhold 75 cl
Druer Grüner Veltliner
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Pfaffl Gruner Veltliner vom Haus
Din bedømmelse