Pago De Cirsus Oak aged Spanien

Super vin hvor vægten er lagt på harmoni mellem Merlot, Tempranillo og Syrah og resultatet er en vin med blød frisk frugt og god intensitet.
Udsolgt
Kun 0 tilbage
SKU
945242
99,75 kr
Duft: Friske blåbær og en anelse krydderi fra fadlagringen.

Smag: Fylding uden at være tung med frisk og frugtfyldt med blå og røde bær i flot harmoni. Tanniner er velbalanceret med den tætte bløde frugt i eftersmagen.

Server til: Kødretter med god krydderi og tørre spanske oste.

Serverings temperatur: 16-18°C.

Alle vine lagres på egetræs fade fra de førende bødkerier i Frankrig og USA. 90% fransk fad og 10% amerikansk. Vinmarken passes efter de mest optimale forskrifter med ”grøn høst”, hvor man fjerner umodne drueklaser i marken inden den sidste modning går i gang. På den måde gives mere intensitet og power til de tilbageværende druer. Efterfølgende sorteres alle druer på et sorteringsbord inden de kommer i træfadene for selve gæringen.

Vinen:
Denne vin er sammensat af 50% Merlot, 30%Tempranillo og 20% Syrah. Druerne høstes fuldmodne og bringes straks til vineriet, hvor de gennemgår en kontrolleret gæring ved 26-28°C over ca. 13 dage. Efter endt gæring lagres vinen i 9 måneder på egetræsfade.

Vinhuset:
Pago de Cirsus er beliggende i Navarra-distriktet og er på 200 hektar jord. Heraf er de 135 hektar beplantet med vinstokke. Vingården ledes af et stort hold ønologer, anført af den tidligere ansvarlige fra Château Haut-Brion, 1’er Grand Cru Classé fra Bordeaux. Pago de Cirsus har opnået den højeste udmærkelse et vineri kan opnå i Spanien, nemlig klassifikationen Vino de Pago. En klassifikation der kun tildeles de vinerier, hvor alle dele af vinfremstillingen fra marker, vinstokke og druer til høst, produktionsmetoder og lagring, lever op til de højeste krav. Dette er en udmærkelse Pago de Cirsus med rette er særdeles stolt af, og som vidner om kvalitet i en klasse for sig.

Klimaet i området er kontinentalt med frost om vinteren og meget varme somre. Jorden er sammensat af kalk og sand, hvilket sikrer en god dræning for druerne. En stor del af marken skråner ned mod floden på en sydvendt skråning. Dette giver ekstra sol til druerne og dermed mere modenhed til den endelige vin.
Specifikationer
Årgang 2012
Alkohol i procent 14 %
Indhold 75 cl
Druer Merlot, Syrah/Shiraz, Tempranillo
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Pago De Cirsus Oak aged Spanien
Din bedømmelse