Tilbud

Pago de Cirsus Chardonnay Fermentado en barrica

Vel balanceret og blød med duft af eksotiske frugter og vanilje fra egetræet, hvor den i smagen virker kompakt med fed og cremet struktur med en silkeblød og lang eftersmag. Et godt glas til skaldyr og alt godt fra havet, bagte grønsager og ris retter.
På lager
SKU
140023
139,75 kr
  • Køb 2 for 115,00 kr pr styk og spar 18%
Duft: Op af glasset springer en ekspressiv duft af eksotisk frugt i perfekt balance med vanilje og egetræ.

Smag: Vinen kompakt og kølig med fed og cremet struktur i god balance med noter af det fineste egetræ og en silkeblød og vedvarende eftersmag.

Server til: Til skaldyr og alt godt fra havet, risretter og bagte grøntsager, lyst kød og friske, fede oste.

Serverings temperatur: 11-13°C

Vinen:
Vinmarkerne passes efter de mest optimale forskrifter med ”grøn høst”, hvor man fjerner umodne drueklaser i marken inden den sidste modning går i gang. På den måde gives mere intensitet og power til de tilbageværende druer.

Druerne til Pago de Cirsus Chardonnay Barrel Fermented er høstet i slutningen af august måned, 220 meter over havet fra en parcel med kun Chardonnay. Efter presning gærer mosten i tanke af rustfrit stål under kontrolleret temperatur på 5°C.. Gæringen tager 10 dage. Vinen lagrer på franske egetræs fade i ni måneder og herefter fem måneder på flaske, inden flaskerne frigives til salg.

Vin huset:
Pago de Cirsus er beliggende i La Finca Bolandin i Ablitas området, som er den sydligste del af Navarra-distriktet. Her råder firmaet over 220 ha, hvoraf 65% er vinmarker. Vinproduktionen varetages af et stort hold dygtige ønologer med en tidligere ansvarlig fra Château Haut-Brion, 1’er Grand Cru Classé fra Bordeaux i spidsen.

Pago de Cirsus har opnået den højeste udmærkelse et vineri kan opnå i Spanien, nemlig klassifikationen Vino de Pago. Denne klassifikation tildeles kun de vinerier, hvor alle dele lever op til de strengeste krav, lige fra vinfremstillingen over marker, vinstokke, druer til høst, produktionsmetoder og lagring. Pago de Cirsus er med rette særdeles stolt af denne prestigefyldte udmærkelse, som vidner om kvalitet i en klasse helt for sig selv.
Specifikationer
Årgang 2016
Alkohol i procent 14,5 %
Indhold 75 cl
Druer Chardonnay
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Pago de Cirsus Chardonnay Fermentado en barrica
Din bedømmelse