Orkney Islands single malt 16 års 1999/2018 53,6 % Berry Bros

En fantastisk single cask, der viser, hvor godt sherryfadet og tørvens røg kan fungere sammen. Her er en fantastisk balance mellem tørve røg og træ blandet med krydderier og frugt agtige noter - en whisky der virkelig er god og balanceret ved fadstyrke.
På lager
SKU
47050
1.169,75 kr
Duft: Blomstret orkadisk røg er tydelig på duften sammen med saftige citrus skaller fra sherry fadet dukker der tørret frugt frem.

Smag: I munden føles en fantastisk balance mellem tørve røg og træ blandet med krydderier og frugt agtige noter - en whisky der virkelig er god og balanceret ved fadstyrke.

Eftersmag: Et nyt lag med honning og tropiske frugter udvikler sig og kommer frem mod slutningen af ​​denne minde værdige dram

Cask no. 28 - destilleret 1999 og flasket 2018.

Orkney er en gruppe af øer nordøst for højlandet. Her finder du nogle af de smukkeste landskaber, rigeste dyreliv, dejligste steder og fineste whisky, som Skotland har at byde på. Denne perle af en skotsk whisky kommer fra et af øens to velrenommerede destillerier.

Berry Brothers har ikke fortalt os, hvor denne aftapning er kommet fra, men med kun to destillerier på øen Orkney, har vi en god ide, hvor den er blevet lavet - Måske på Highland Park Distillery?
Specifikationer
Årgang 1999
Alkohol i procent 53,6 %
Indhold 70 cl
Alder 16 års
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Orkney Islands single malt 16 års 1999/2018 53,6 % Berry Bros
Din bedømmelse