-20%Tilbud

Moscatel Galego Branco Niepoort Docil

Let og frisk med lav alkohol indhold og flot sødme af tropiske frugter der er velegnet til aperitif, mad fra den asiatiske køkken eller til desserter med frugter.
På lager
SKU
631408
Tilbudspris 120,00 kr Normalpris 149,75 kr
Duft: Dejlig præg af blomster og tropiske frugter.

Smag: Vinen smyger sig om tungen og fremstår meget frisk og delikat med en hvis sødme og en dejlig liflig eftersmag.

Server til: Perfekte match til retter fra det asiatiske køkken, vegetarretter og desserter med tropisk frugt eller som aperitif.

Serverings temperatur: 8-10°C.

Vinen:
Moscatel Dócil er lavet 100% på Moscatel Galego-druen. Druerne høstes i hånden i begyndelsen af september. Efter ankomst til vineriet og en nøje udvælgelse presses druerne let, og mosten udblødes med druekvaset. Netop kontakten mellem drueskindet og mosten er essentiel for at få de fine og delikate aromaer fra druen frem i vinen. Når mosten er siet fra druekvaset, gæres vinen ved kontrolleret, lav temperatur i rustfrie ståltanke. Den alkoholiske gæringsproces stoppes, så lidt sukker bevares i vinen og giver balance mellem sødme og syre i den færdige vin.

Niepoort har gennem generationer stået som en af de bedste producenter af portvin. 5. generation, Dirk Niepoort har de seneste år desuden været foregangsmand for elegante hvid- og rødvine fra Douro. Hans bordvine har opnået lige så stor berømmelse som hans portvine og er meget eftertragtede på verdensmarkedet.
Specifikationer
Årgang 2014
Alkohol i procent 9 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Moscatel Galego Branco Niepoort Docil
Din bedømmelse