Niepoort Colheita 2007 Portvin

Oplevelse i smag og duft der får en til at sige: Hold da op - Utrolig lækker og fyldig Colheita med store blommer og rosiner der blander sig med svesker og mørke bær i smagen med lette noter fra fadlagringen.
På lager
SKU
1756
369,75 kr
Duften byder på mørke svesker, store rosiner blandet med lidt fadlagring

Smagen byder på store modne blommer, rosiner og svesker i flot harmoni med de mørke bær og fadlagringen

En Colheita man er nød til at smage

Druerne til denne Colheita fra Niepoort er fra 2007, lagt 11 år på fad og flasket her i 2018

Niepoort:
Hos Niepoort har familien stået for driften i fem generationer, og idag er det Eduard Dirk Niepoort, der har overtaget roret. Man har altid tilstræbt, at to generationer arbejder sammen i firmaet for at bevare ånden og stilen i vinen. Niepoort har i mange år været berømt for deres klassiske portvine, vine af høj kvalitet med stor koncentration og lang holdbarhed. Dirk Niepoort er en meget karismatisk vinmager, der har sine egne idéer og standpunkter, og hans vigtigste filosofi er, at vine skal have friskhed for at være interessante.

Niepoort portvin produceres på druer, der kommer fra gamle vinstokke i Pinhão-dalen og Pisca-dalen. Vinstokkene som Niepoort høster fra, er mere end 70 år gamle, og er plantet i den bedste og mest skifferholdige jordbund. Druerne håndplukkes i september og oktober, og trædes af både mænd og kvinder i lagares (lave granitkar). Gæringsprocessen bringes til ophør ved tilsætning af druespiritus, mens mosten stadig besidder store mængder naturlig sødme.
Specifikationer
Årgang 2007
Alkohol i procent 19,5 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Niepoort Colheita 2007 Portvin
Din bedømmelse