Tilbud

Niepoort Colheita 2004

Colheita er gammel fadlagret portvin, der er drikkeklar, når det kommer på markedet. Udviklet i minimum 10 år på fad inden aftapning. Colheita 2004 er blød og frisk sødmefuld med nødder og mørk frugt i lækker balance.
På lager
SKU
612
369,75 kr
Colheita 2004 er høståret og flasket i 2018

Duft: 2004 byder på en bred vifte af nødder og moden mørk frugt.

Smag: Opleves intens med tørret frugt og nødder men bevarer sin friskhed med en fyldig lang eftersmag.

Server til: Kraftfulde desserter med nødder, frugt eller let afkølet som aperitif.

Serverings temperatur: 8-10°C

Colheita:
Colheita Port er udvalgt portvin fra en enkelt unik årgang, udviklet i minimum 7 år på fad og drikkeklar, når det kommer på markedet. Denne type kan tåle at stå åben i længere tid uden at miste smag. Portvinen er sammensat af en bred vifte af druer, trådt og gæret i lagares. Lagringen er foregået på små 550 – 600 liter egetræs fade frem til aftapningen i Niepoorts kælder.

Niepoort:
Hos Niepoort har familien stået for driften i fem generationer, og idag er det Eduard Dirk Niepoort, der har overtaget roret. Man har altid tilstræbt, at to generationer arbejder sammen i firmaet for at bevare ånden og stilen i vinen. Niepoort har i mange år været berømt for deres klassiske portvine, vine af høj kvalitet med stor koncentration og lang holdbarhed. Dirk Niepoort er en meget karismatisk vinmager, der har sine egne idéer og standpunkter, og hans vigtigste filosofi er, at vine skal have friskhed for at være interessante.

Niepoort portvin produceres på druer, der kommer fra gamle vinstokke i Pinhão-dalen og Pisca-dalen. Vinstokkene som Niepoort høster fra, er mere end 70 år gamle, og er plantet i den bedste og mest skifferholdige jordbund. Druerne håndplukkes i september og oktober, og trædes af både mænd og kvinder i lagares (lave granitkar). Gæringsprocessen bringes til ophør ved tilsætning af druespiritus, mens mosten stadig besidder store mængder naturlig sødme.
Specifikationer
Årgang 2004
Alkohol i procent 20 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Niepoort Colheita 2004
Din bedømmelse