Niepoort Bioma 2015 Vintage Vinha Velha

Koncentreret med balance af mørke bær, chokolade og tanniner. Kan nydes nu i sin ungdom men vil blive bedre med aldren de næste 40 år.
På lager
SKU
872
774,75 kr
Duft: Ingen over fyldte dufte bare et blidt og elegant udtryk fra frugt og kompleksitet - det er en glæde at bare lugte alle de skjulte elementer.

Smag: Balancen og harmonien i flasken lover en god fremtid: Dem der smager Bioma Vintage i de kommende år får en til at smile og opleve sin ungdom. kan dikkes rigtigt om 20 år og nyde fuldt ud i 40 år. A Vintage, er bestemt til de næste generationer, så de kan beundre den skønhed, Douro kan levere.
Her er fine og intense tanniner, stor koncentration men altid ledsaget af balance og harmoni med sødme, bitter chokolade og mørke frugter..

2015 var så perfekt som det bliver, især for Port - et år hvor vi havde tid til at tænke og træffe de rigtige beslutninger, hvor vejret hjælper enormt.

Plukket på den perfekte tid, 40% stammer fra vores Pisca vingård og 60% fra forskellige små parceller med over 80 år gammel stokke. Alle elementer synes at være faldet på plads for at sikre, at denne Vintage vil overleve fra 1955, 1970 og måske endda 1945 alle med meget forskellige høst forhold.

FREMSTILLING
Hele druemostene blev lagret på vores hav vindmølle facilitet i Vale de Mendiz. Efter at være blevet forenet med brandy, blev mosten overladt til at bosætte sig om vinteren. I foråret blev vinen overført til en meget kølig del af vingården hos Quinta de Nápoles og racked i pipas (de traditionelle 550 liter fade). Ved at modne denne Port i piper i en kølig kælder i Douro i stedet for i store beholdere i Gaia og aftapning af Bioma "Vinha Velha" i det tredje år efter høsten, kan vi producere en usædvanlig kompleks vin. Interessant nok er det som det, man plejede at gøre i de "gode gamle dage", når vin blev afsendt til England i piper og senere aftappet.
Specifikationer
Årgang 2015
Alkohol i procent 20 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Niepoort Bioma 2015 Vintage Vinha Velha
Din bedømmelse