Nero D`Avola Merlot Økologisk Sicilia Castellani

Kraftfuld og blød vin fra Siciliens varme klima. Både Nero d'Avola- og Merlot-druerne er dyrket økologisk. Resultatet er en blød og indsmigrende vin, der samtidig er god for miljøet. Her er en lækker blød og fyldig vin dyrket 100% på økologiske druer.
På lager
SKU
200445
69,75 kr
Duft: Lækker mørke moden frugt fra Nero d'Avola-druen og et indsmigrende solbær strejf fra Merlot-druen.

Smag: Medium fyldig med en anelse krydderi, afbalanceret af den fede modnefrugt.

Serveres til: Kraftfulde kødretter, gerne gryderetter og modne oste.

Serverings temperatur: 16-18°C.

Vinen:
Denne rødvin er kombineret af den lokale Nero d'Avola-drue, der giver kraftfulde mørke vine. Den er iblandet Merlot for at skabe en blød og indsmigrende frugtkarakter i vinen og give en blød og lang afslutning på vinen.

Vin huset:
Castellani-familien har produceret vin i Toscana siden 1903. Her skaber de vine af høj kvalitet ud fra troen på, at kvaliteten af vinen begynder i vinmarken. I de sidste 25 år har familien forfinet teknikkerne i deres over 1000 ha. vinmarker for at opnå endnu højere kvalitet. Alt dette for at Castellani altid vil blive associeret med uforglemmelige vine.

Castellani har også projekter kørende i flere andre regioner i Italien. Her arbejder de sammen med stærke lokale kræfter, og får det bedste ud af de enkelte regioner. På Sicilien har Castellani-familien erhvervet sig en række vinmarker med økologisk dyrkede druer. Alle markerne er økologisk certificeret, og anvendelsen af sprøjtemidler samt anden kemi er holdt på et absolut minimum. Dette gør markerne meget bæredygtige og druerne rene i stilen.
Specifikationer
Årgang 2017
Alkohol i procent 13,5 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Nero D`Avola Merlot Økologisk Sicilia Castellani
Din bedømmelse