Tilbud

Nero D´Avola Shiraz, Parthenium, Sicilia

Vin med smuk rubinrød farve der er vel afbalanceret og harmonisk i smagen. Op fra glasset strømmer en liflig duft af moden frugt med hints af brombær og hindbær som går igen i smagen med en behagelig eftersmag. Parthenium Nero d’ Avola/Shiraz kan med succes serveres til de fleste retter med kød.
På lager
SKU
704204
79,75 kr
  • Køb 6 for 50,00 kr pr styk og spar 37%
Duft: Fra glasset strømmer en liflig duft af moden frugt med hints af brombær og hindbær.

Smag: Frugten går igen i smagen, som er balanceret og harmonisk med en lækker og behagelig eftersmag.

Parthenium Nero d’Avola/Shiraz kan med succes serveres til de fleste retter med kød.

Serverings temperatur: 16-18°C

Vinen:
Druerne, Nero d’Avola og Shiraz, dyrkes med den største respekt for naturen på marker i Trapani, Marsala og Mazata del Vallo. De høstes i september og vinificeres på traditionel vis. Vinen lagrer mindst et år på tanke inden klargøring til salg.

Vin huset: Blev grundlagt i 1880 af Carlo Pellegrino. Know-how og erfaring er gået i arv fra generation til generation. Både hvad angår arbejdet i vinmarken og selve vinfremstillingen.

I Marsala på øen Pantelleria ejer familien Pellegrino over 150 ha af de bedste vinmarker på øen, og her laver de Siciliens mest eftertragtede vine, som har modtaget flere priser. Pantelleria er en lille vulkansk ø ca. 85 km sydvest for Sicilien. Den er vindblæst og drueplukningen på øen er hårdt arbejde. Alt foregår nemlig ved håndkraft, der bruges ingen maskiner i markerne. Pellegrino er medlem af “Consortium for the safeguard and promotion of DOC wines of Pantelleria Island” og er derved med til at fremme vinproduktionen på Pantelleria.
Specifikationer
Årgang 2017
Alkohol i procent 13,5 %
Indhold 75 cl
Druer Syrah/Shiraz
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Nero D´Avola Shiraz, Parthenium, Sicilia
Din bedømmelse