NATURE DE ROUBIE White

Frisk økologisk hvidvin der byder på friske noter af citrus og akacieblomster.
Udsolgt
Kun 0 tilbage
SKU
721629
89,75 kr
Nature de Roubié Blanc er elegant strågul i glasset med diskrete grønlige reflekser. Duften er frisk og frugtrig og op af glasset strømmer noter af friske citroner, akacieblomster og grapefrugt, noter der går igen i smagen. En frisk og balanceret vin der opleves livlig, fyldig og vedvarende i munden med en lang eftersmag, der vidner om en flot og harmonisk vin.

Nature de Roubié er en oplagt ledsager til et bredt udvalg af fisk, pastaretter og salater.

Serveres ved 6-8°C.

Nature de Roubié er fremstillet på økologiske Viognier- og Muscadet-druer høstet ved optimal modenhed. Efter høsten bringes druerne direkte til vineriet, hvor de afstilkes og presses let. Herefter gennemgår druerne en traditionel gæring ved kontrollerede temperaturer på ca. 18-20 grader. Efter endt gæring filtreres og klares vinen, inden den stikkes sammen og tappes på flaske, klar til at blive frigivet til markedet.

Området og producenten:
Nature de Roubié kommer fra området Hérault, der er en del af det sydfranske vindistrikt Languedoc-Roussillon, en dalsænkning, der er omgivet af tre bjergkæder: Corbières mod nord, Mont Canigou mod vest og Albères mod syd. Mod øst ligger området ud til Middelhavet.

Vindyrkningen i Languedoc-Roussillon begyndte med den romerske kolonisation, og siden da har distriktet udviklet sig til at blive et af Sydfrankrigs betydeligste vinproducerende områder, både med hensyn til kvantitet og kvalitet. Området er begunstiget med et meget varmt og tørt klima, Frankrigs tørreste og mest solbeskinnede. Klimaet er karakteriseret ved en tør sommersæson og regnperioder med kraftige uvejr i begyndelsen af foråret og om efteråret. Jorden består af en blanding af gruset granit og granitholdig jord med småsten, som giver druerne de bedste vækstbetingelser på en meget veldrænet undergrund.

Hos Domaine de Petit Roubié er produktionen 100% økologisk, og der anvendes derfor ingen former for kunstig gødning, sprøjtemidler eller andre redskaber, der påvirker druernes modnings-proces. Således er vinene fra Domaine de Petit Roubié certificeret økologiske, og det vil vi påstå, at man kan smage.
Specifikationer
Årgang 2013
Alkohol i procent 13 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:NATURE DE ROUBIE White
Din bedømmelse