Rose Syrah og Grenache Nature de Rouble

Op af glasset vælter noter af friske hindbær og jordbær, der fører over til en balanceret og harmonisk vinoplevelse, der vidner om, at økologisk vin er kommet for at blive.
Udsolgt
Kun 0 tilbage
SKU
761212
89,75 kr
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Duft: Frisk og fyldig med noter af hindbær og jordbær.

Smag: Her opleves vinen frisk og fyldig med noterne fra duften igen med et let krydret præg fra Grenache-druerne. Blanceret og frugtfyldt vin der viser flot styrke og høj kvalitet!

Server til: Nature de Roubié rosé er en super terrassevin, fantastisk til friske salater og lyt kød..

Serverings temperatur: 8 – 10° C.

Vinen:
Nature de Roubié Rosé er fremstillet på økologiske druer, 70% Syrah- og 30% Grenache-druer. Druerne er høstet ved optimal modenhed. Efter høsten bringes druerne direkte til vineriet, hvor de afstilkes og presses let. Herefter gennemgår druerne en adskilt traditionel gæring ved kontrollerede temperaturer på ca. 26-28 grader. Efter endt gæring filtreres og klares vinen, inden den stikkes sammen, hviler kort på tankene og tappes på flaske, klar til at blive frigivet til markedet.

Vin huset:
Nature de Roubié kommer fra området Hérault, der er en del af det sydfranske vindistrikt Languedoc-Roussillon, en dalsænkning, der er omgivet af tre bjergkæder: Corbières mod nord, Mont Canigou mod vest og Albères mod syd. Mod øst ligger området ud til Middelhavet.

Vindyrkningen i Languedoc-Roussillon begyndte med den romerske kolonisation, og siden da har distriktet udviklet sig til at blive et af Sydfrankrigs betydeligste vinproducerende områder, både med hensyn til kvantitet og kvalitet. Området er begunstiget med et meget varmt og tørt klima, Frankrigs tørreste og mest solbeskinnede. Klimaet er karakteriseret ved en tør sommersæson og regnperioder med kraftige uvejr i begyndelsen af foråret og om efteråret. Jorden består af en blanding af gruset granit og granitholdig jord med småsten, som giver druerne de bedste vækstbetingelser på en meget veldrænet undergrund.

Hos Domaine de Petit Roubié er produktionen 100% økologisk, og der anvendes derfor ingen former for kunstig gødning, sprøjtemidler eller andre redskaber, der påvirker druernes modnings-proces. Således er vinene fra Domaine de Petit Roubié certificeret økologiske, og det vil vi påstå, at man kan smage.
Specifikationer
Årgang 2014
Alkohol i procent 11,5 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Rose Syrah og Grenache Nature de Rouble
Din bedømmelse