Naked Grouse Blended malt

Efter 6 mdr. i Oloroso sherry fade kommer aromaerne der er runde og lette med tydelige hint af sherry. Hele smags oplevelsen er flot balanceret med noter af rosiner og tørret frugt der blander sig med et strejf af mørk chokolade og hint af citrus.

På lager
SKU
304904
249,75 kr

Smags oplevelsen i Naked Grouse er flot balanceret med noter af rosiner og tørret frugt der blander sig med et strejf af mørk chokolade og hint af citrus.


The Naked Grouse er ikke en hvilken som helst blended whisky. Forud for udvælgelsen bliver der smagt, testet og snuset til tusindvis af fade fra hele Skotland. Her findes fade der har karakterstyrke nok til formålet – for et stærkt fad handler ikke kun om alkoholprocent, det handler også om karakter. Derfor indgår der bl.a. premium single malts som Highland Park, Glenturret og The Macallan i fremstillingen af The Naked Grouse.


De udvalgte malt whisky blandes omhyggeligt og de fyldes på såkaldt 'naked casks'.
Fadene er nøgne, da det er første gang de påfyldes whisky. De har været brugt til at lagre sherry i Sherry, der har karakter nok til at matche whiskyen. En fyldig, mørk og sød Oloroso-sherry der bliver hængende i træfibrene længe efter, at sherryem er tappet.


The Naked Grouse lagres i seks måneder på disse nøgne fade, og det er her, magien opstår og whiskyen falder til ro med lækker harmonisk smag.

Specifikationer
Alkohol i procent 40 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Naked Grouse Blended malt
Din bedømmelse