Tilbud

N.3 Opera Vinum Italicum Tinazzi

Intensitet og nerve kendetegner dette brag af en vin, der udtrykker karakter og klasse og kan spille med hvor det er rigtig sjovt.
På lager
SKU
632180
174,75 kr
  • Køb 2 for 150,00 kr pr styk og spar 14%
I glasset er denne vin næsten uigennemtrængelig rød og intens. Smagen og duften byder på modne røde bær og man mødes med intensive toner af krydderi og kraft. Dette er en kraftfuld og direkte vin, der vil have godt af et par timer på karaffel inden servering.

Nr. 3 Opera Vinum Italicum er en oplagt ledsager til krydret kød, gerne fra grillen og modne faste oste.

Serveringstemperatur: 18-20°C.

Denne vin er fremstillet på 40% Corvina Veronese-druer, 30% Primitivo di Manduria-druer og 30%
Nero d'Avola di Sicilia-druer. Druerne til denne vin er høstet i hånden i oktober måned. Størstedelen af druerne kommer fra producentens egne marker og der høstes kun fra de absolut bedste marker. Inden fermentering tørres druerne let og gennemgår en traditionel gæring over 8-15 dage sammen med skindet. Herefter sies mosten og færdiggærer på ståltanke ved kontrollerede temperaturer på 22-26°C grader. Efter endt gæring lagres vinen på en blanding af amerikanske og franske egetræsfade i 18-24 måneder for at opnå en vin, der viser sit fulde potentiale.

Området og producenten:
Veneto er fortsat en af de førende italienske vinregioner for så vidt angår mængder, og taler vi kvalitet er Veneto også førende. Vinproduktion i provinsen Verona er for det meste meget specialiseret.

CA’ de’ Rocchi er en historisk serie af vine fremstillet af italienske Cantina Tinazzi. Denne serie viser det absolut bedste af, hvad Veneto kan præstere. Det er vine med stor ”value for money” og med en god del prestige. Serien omfatter en række prisvindende vine, der både nationalt og internationalt er kendt for at klare sig rigtig godt.
Specifikationer
Årgang 2005
Alkohol i procent 15 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:N.3 Opera Vinum Italicum Tinazzi
Din bedømmelse