Riesling Mure Signature Alsace

Lækker god fylde med blød struktur med noter af citrus og tørret ananas i baggrunden sammen med en anelse sødme.
Server denne til let krydrede retter fra det asiatiske køkken og salater.
På lager
SKU
10045
149,75 kr
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Duft: Herlig ekspressiv duft af fersken og melon.

Smag: God blød fylde og god struktur med noter af citrus og tørret ananas i baggrunden med en anelse sødme.

Server til: Krydrede retter fra det asiatiske køkken og salater.

Serverings temperatur: 8-10°C.

Denne riesling er fremstillet på druer høstet fra næsten 30 år gamle vinstokke. Gæringen er foretaget med temperaturstyring og på det naturlige bundfald. Dette er med til at give vinen yderligere kompleksitet. Vinen har en anelse restsødme, der skjules bag ved den flotte syre. Det resulterer i en vin der føles meget fyldig.

Området:
Alsace distriktet er beliggende i det nord-østlige Frankrig og ligger på den østlige side af bjergkæden Vogeserne. Her ligger markerne i læ for den værste regn og blæst, og giver fremragende grobund for en bred vifte af druesorter. René Muré ligger i byen Rouffach i det sydlige Alsace og har sine marker her i området. Her er lidt varmere end i det nordlige Alsace og det giver vine der generelt er mere kraftfulde og fede i strukturen. René Muré ledes i dag af 12. generation af vinmagere: Véronique og Thomas Muré. Familien har dyrket vin i dette område siden 1650 og de købte Clos St. Landelin i 1935. Clos er en betegnelse for et markstykke, der er indhegnet med sten. Denne mark ligger inden for appellationen Vorbourg, der har Grand Cru klassifikation. Denne mark er helt unik, beliggende med sine 15 hektar i den sydlige ende af Grand Cru Vorbourg. Siden 2003 er hele marken blevet behandlet efter økologiske forskrifter.

Vinene i Muré Signature serien er fremstillet på druer dels fra egne marker og dels på opkøbte druer. Med Signature serien viser Muré klassiske Alsace vine af høj kvalitet til en fornuftig pris.
Specifikationer
Årgang 2011
Alkohol i procent 12 %
Indhold 75 cl
Druer Riesling
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Riesling Mure Signature Alsace
Din bedømmelse