Mure Gewurztraminer økologisk Signature

Dejlig fyldig med fin frugt
På lager
SKU
10076
139,75 kr
Gewurztraminer fra Muré.

Smag: Lækker med dejlig fylde og krydderier med moden frugt og fin syre, afsluttet af den modne bouquet med toner af syltet frugt.

Server til: Lækker som aperitif og en fin ledsager til grill-stegt fisk, charcuterie, lyst kød og ost gerne med smag.

Serverings temperatur: 8-10ºC.

Området:
Gewurztraminer -vinstokken er plantet på den (Côte) skråning, der ligger vest for den gamle vinby, Rouffach.

Côte de Rouffach har et særligt meso klima, som skabes af, Le Grand Ballon og Le Petit Ballon, de højeste punkter i Vogeserne, der holder vestenvinden og dermed regnen borte. Det store antal solskinstimer og de sydøstvendte, kalkholdige skråninger er et ideelt voksested for vinstokke. Ved høsten er druerne sunde og af høj kvalitet. Vinificationen er traditionel. Gæringen finder sted ved en lav, kontrolleret temperatur for at bevare druernes frugt i den færdige vin.

Alsace er et af Frankrigs smukkeste vindistrikter. Det strækker sig fra Strassbourg i nord, mod syd til Mulhouse, afgrænses af Rhinen mod øst og mod vest af den lave bjergkæde Vogeserne, der beskytter området mod den fugtige vestenvind.

Alsace er fra nord til syd ca. 130 km langt, dets bredde varierer fra kun få hundrede meter til et par kilometer. Vinmarkerne strækker sig op ad Vogeserne fra 400 til 600 meter over havets overflade. I modsætning til de tyske vine, der næsten altid kan lokaliseres på deres geografiske oprindelse, er det i stor udstrækning druen, der giver vinen sit navn i Alsace.
Specifikationer
Årgang 2015
Alkohol i procent 14,1 %
Indhold 75 cl
Druer Gewürztraminer
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Mure Gewurztraminer økologisk Signature
Din bedømmelse