Mossburn Speyside Blended malt scotch whisky

Lavet på 3 forskellige fade, en Speyside Malt Whisky der specielt blev designet til at forbedre de karakteristika, vi leder efter i denne stil af malt.
På lager
SKU
847107
299,75 kr
Duft: Ren og let sherry noter med træagtige krydderier sammen med vanilje og lyng

Smag: Det brændte træ sammen med oloroso sherryen i en fin kombination, der giver en rig whisky smag uden nogen følelse af en over-sødet profil

Eftersmag: Lette citruskrydderier, hvid peber og et strejf af eksotiske frugter danser rundt, inden sherry-indflydelsen folder sig ud igen.

Mossburn Speyside er en blanding af forskellige malt whisky i Speyside.

5/8 dele er på 200 liters Amerikanske fade, 1/8 har lagt i 500 liters Oloroso Sherry fade for at opnå den søde og frugt agtige smag, sidste del er på Amerikanske fade for at opnå Vanilje finish til sidst

Mossburn Signature Casks sortiment af whiskyer udstiller den typiske tegn i Skotlands regionale malts. Dette er et klassisk udtryk for
Speyside Malt Whisky, der specielt blev designet til at forbedre de karakteristika, vi leder efter i denne stil af malt.

Whisky blev først alderen i amerikanske Oak tønder, forud for deres indledende blanding, og blev derefter modnet i en anden periode i vores specielt samarbejdede special fremstillede Mossburn Casks. Disse fade blev bygget til vores specifikationer, hvor hver af malterne har sin helt egen: Cask Bill # 1 til Island og Cask Bill # 2 til Speyside.

Cask Bill # 2 var specielt bygget Oloroso Sherry Butts med stærkt karakter af Virgin American Oak der forbedrer rig dommen, dybden og krydret vanilje smag.

Mossburn Blended Malt Scotch Whiskys er blevet aftappet uden farvning eller chill filtrering.
Specifikationer
Alkohol i procent 46 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Mossburn Speyside Blended malt scotch whisky
Din bedømmelse