Mossburn NO.5 Craigellachie Single malt scotch whisky Vintage Cask

Dyb og kompliceret single malt med citrus noter som anes en smule skarp af malten og den tørrede frugt sammen med hints af toffee. En klassisk olieret Craigellachie med Speyside`s citrusnoter der overrasker.
På lager
SKU
847152
494,75 kr
Denne udvalgte whisky fra Craigellachie er ikke tilsat farvestoffer og ikke blevet kold filtreret.

Duft: Friske dufte af blomster og frugter.

Smag: Føles lidt skarp og frisk med kornfornemmelse der passer fint med sammen med smagen fra malten og tørrede modne frugter.

Eftersmag: De ti års aldring på Hogsheads tønder sætter sine spor i afslutningen, som er lang og behagelig i duftens og smagens noter, sammen med en hint af toffee.

En klassisk olieret Craigellachie med Speyside citrusnoter der overrasker til en meget fornøjelig whisky.

Speyside Single Malt Scotch Whisky 46% vol

Mossburn Destillers no. 5 er gæret i lang tid og er stærk fra begyndelsen. Der er tilføjes stærke blomster- og frugtagtig noter under modningen.
I denne aftapning finder vi fremtrædende friske kornblade, et antydning af bivoks og malet noter ledsages af modne, tørrede frugter og et strejf af toffee.

Destilleret på Craigellachie i Speyside i 2007 flasket 30.11.2017, batch nr. 10,0707,5

Uden filtrering og farve
Mossburn Vintage Casks serien er en samling af Single Malt Scotch Whiskys, der hver produceres i meget begrænset mængder fra udvalgte parti af fade.

Hver nummereret frigivelse af fad, vil kun give et begrænset antal flasker. Selv om det betyder, at de aldrig kan dublikerer hver enkelt malts særlige karakter igen, Det giver os mulighed for at prøve det, som vi mener er enestående eksempler på, whisky lavet af nogle af Skotlands mest fornemme destillerier.

Vi har til vintage serien søgt efter single malts der har interesse fra destillerierne, single malts der ikke ejes eller drives af os selv. Alle single malts er fra specifikke år gange, med fuld sporbarhed af destillation og cask-aldring, som man har gennemgået.
Mesterblenderen har specielt selv valgt disse tønder fra vores gamle varehuse, hvor mange enkelt malts tønder ligger til langsomt modning, som har været interessante og værdi fulde til en speciel serie fra Mossburn Distillers & Blenders til unik vintage aftapning.

Hvert batch udviste de klassiske kendetegn for balance, dybde og kompleksitet, som kun de bedste single malts kan levere.

Disse Single Malt Scotch Whiskys har alle været flasker uden farvning eller chill filtrering.

Specifikationer
Årgang 2010
Alkohol i procent 46 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Mossburn NO.5 Craigellachie Single malt scotch whisky Vintage Cask
Din bedømmelse