MOSSBURN NO.1 10 ÅRS LINKWOOD Vintage Casks

Fantastisk Linkwood 10 års single malt med citrus og honning
På lager
SKU
847121
474,75 kr
No.1 i Vintage Casks serien fra Mossburn er en fantastisk Linkwood single malt med 10 år i en refill hogshead.

Smag: der er citrus, græs, blomster og honning noter, der gør den meget nemt at nyde.

Mossburn no. 1 er destilleret på Linkwood den 30.11.2017 fra batch no. 10.0507.1

Mossburn Vintage Casks serien er en samling af Single Malt Scotch Whiskys, der hver produceres i meget begrænset mængder fra udvalgte parti af fade.

Hver nummereret frigivelse af fad, vil kun give et begrænset antal flasker. Selv om det betyder, at de aldrig kan dublikerer hver enkelt malts særlige karakter igen, Det giver os mulighed for at prøve det, som vi mener er enestående eksempler på, whisky lavet af nogle af Skotlands mest fornemme destillerier.

Vi har til vintage serien søgt efter single malts der har interesse fra destillerierne, single malts der ikke ejes eller drives af os selv. Alle single malts er fra specifikke år gange, med fuld sporbarhed af destillation og cask-aldring, som man har gennemgået.
Mesterblenderen har specielt selv valgt disse tønder fra vores gamle varehuse, hvor mange enkelt malts tønder ligger til langsomt modning, som har været interessante og værdi fulde til en speciel serie fra Mossburn Distillers & Blenders til unik vintage aftapning.

Hvert batch udviste de klassiske kendetegn for balance, dybde og kompleksitet, som kun de bedste single malts kan levere.

Disse Single Malt Scotch Whiskys har alle været flasker uden farvning eller chill filtrering.
Specifikationer
Årgang 2007
Alkohol i procent 46 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:MOSSBURN NO.1 10 ÅRS LINKWOOD Vintage Casks
Din bedømmelse