Mossburn Island Blended Malt Scotch Whisky

Island røget og krydret single malt hvor blanding af Bourbon- og stærkt røget fade er sammenstukket. Et lækker glas der viser Skotlands forskelle på regionernes malt med røg og vanilje hvor tørret frugt blander sig.
På lager
SKU
847114
329,75 kr
Duft: Ingen tvivl ø-røg og krydderier i næsen, præcis som det skal være

Smag: Egetræets er tydelig i smagen med strejf af tannin og krydderi, der blandes med tørret frugt sammen med peber som hele tiden er med en fed forførende ø-røg

Eftersmag: Lang og fyldig med et lille tørt brændende kick, så er du til Peat skal du prøve denne Island Signature fra Mossburn.

En blanding af Single Malt Whiskys fra de skotske øer , som er modnet afsluttnings vis i et Speicial Mossburn Cask Bill # 1!
Mossburn Whisky fremhæver den typiske whisky karakter, fra dens Skotske region. Denne flaske er fra ”the Islands”, og har, efter sædvanlig lagring i amerikanske bourbon fade, blevet yderligere påvirket af et special designet signature cask - Cask Bill# 1. Bunden fra Oloroso Sherry fade og toppen fra godt brændt ”virgin european oak”.
Denne Mossburn Whisky er blevet aftappet uden farvning eller chill filtrering.

Her har man ved første fyld anvendt 200 L. Amerikanske fade med 5/8 , og 200 L. i Bourbon fade 2/8 dele og 1/8 i stærk røget fad. Derefter stikkes det sammen

Mossburn Signature Casks sortiment af whiskyer viser de typiske tegn i Skotlands regionale malts. Det er klassiske udtryk for deres herkomst i smagen.

Disse whiskyer blev først ældet i amerikanske ege tønder forud for deres indledende blanding og blev derefter modnet i en anden periode i specielle fremstillet Mossburn Casks. Disse fade blev bygget til vores serie eller Cask Bill, hvor hver af malterne er sin helt egen: Cask Bill # 1 for Island og Cask Bill # 2 til Speyside.

Disse Blended Malte Scotch Whiskys er blevet aftappet uden farvning eller chill filtrering.
Specifikationer
Alkohol i procent 46 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Mossburn Island Blended Malt Scotch Whisky
Din bedømmelse