Riesling Kabinett Moselland

Halvtør Riesling Kabinett vin med Riesling-druens attraktive bouquet og elegante smag med strejf af fersken og grapefrugt. Rigtig god ledsager til alt godt fra havet, salater og lyse kødretter.
På lager
SKU
3622
79,75 kr
Riesling Kabinett Halbtrocken er en halvtør vin med Riesling-druens attraktive bouquet og elegante smag med strejf af fersken og grapefrugt.

En fornem ledsager til alt godt fra havet og lyse kødretter.

Serverings temperatur: 8-10°C.

Vinen:
Stejle og solbeskinnede vinmarker med en del skifer i undergrunden sikrer optimale betingelser for Rieslingdruerne, som sædvanligvis plukkes i den første halvdel af oktober. Gæringen finder sted på små rustfri ståltanke ved en lav, kontrolleret temperatur for at bevare druernes frugtrigdom i den endelige vin.

Vin huset:
Floden Mosel løber gennem Frankrig og Tyskland samt langs grænsen til Luxemburg, inden den løber sammen med Rhinen. De stejle skråninger langs den tyske del af Mosel er hjemsted for nogle af de bedste Riesling-vine.

Kooperativet Moselland er en af de største og vigtigste producenter i området. I kraft af deres succes er kooperativet gennem årene vokset, så de i dag har ca. 2.700 medlemmer, som hver især dyrker deres egne marker - ofte baseret på generationers erfaringer med netop de lokale forhold. Medlemmernes vinmarker ligger langs Mosel på en 250 km. lang strækning, og flere steder langs floden har Moselland bygget ”pressehuse”, hvor de friske druer presses inden mosten transporteres til vineriet. På den måde sikres druernes lokale karakteristika samt en frisk frugtsmag i den endelige vin.

Moselland har et team af konsulenter og vinmagere, som i samarbejde med medlemmerne sikrer, at den lokale ekspertise kombineres med moderne teknikker. Kooperativet har ligeledes et omfattende kvalitetsprogram, der bl.a. belønner de vinbønder, som dyrker de meste stejle skråninger, hvor udbyttet ofte er lavere men kvaliteten endnu højere. Desuden dyrkes flere og flere af markerne efter økologiske principper.
Specifikationer
Årgang 2017
Alkohol i procent 7,5 %
Indhold 75 cl
Druer Riesling
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Riesling Kabinett Moselland
Din bedømmelse