Mortlach 16 års single malt scotch whisky

Utrolig lækker i duften med mange forskellige nuancer med stegte kastanjer og æbler blandet med appelsin skal, i munden opleves ligeså mange noter at nødder og krydderier der blander sig med mørke bær. Man må sige, Mortlach har noget godt i både duft og smag som er svært at efterligene.
På lager
SKU
54698
799,75 kr
Duft: Minder lidt om ginger snaps blandet med appelsinskal med noter af stegt kastanje, æble og solbær tærte i dejlig duft.

Smag: Først kommer ​​moden eg der blander sig med krydderi, nødder og mørke bær i harmoni med det krydrede.

Eftersmag: Lang olie agtig med valnødder og bløde rosiner noter og ingefær i let tør afslutning.

Mortlach 16 års single malt er fra 100 % ex Sherry fade for at opnå den søde og krydrede smag:

Mortlach blev grundlagt i 1823 i en alder af stor præstation, og det var det første juridiske destilleri i Dufftown, hjertet af Speyside,
I sine primitive år var Mortlach destilleri ligesom alle andre, indtil George Cowie kom i 1853. Georg var tidligere ingeniør under den gyldne tids alder for viktoriansk teknik, derfra brugte George sin modstands, dygtighed og beslutsomhed til destilleriet, idet han tager det fra styrke til styrke og har vokser sit destilleri og ry over hele verden gennem et netværk af private kunder.
I 1896 sluttede Georges søn Alexander sig til virksomheden, introducerede 2.81 destillations processen og satte begivenheder i gang, der giver os den rige, muskulære whisky, vi kender i dag.

Specifikationer
Alkohol i procent 43,4 %
Indhold 70 cl
Alder 16 års
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Mortlach 16 års single malt scotch whisky
Din bedømmelse