Beaujolais Villages Domaine Monternot

Forfriskende i moderne stil med dejlige modne bær og fine krydderier der spiller godt sammen i en lang behagelig eftersmag.
På lager
SKU
270036
109,75 kr
Duft: Intens rød frugt i luften.

Smag: en byder på modne hindbær og dejlige krydderier som forbliver længde i eftersmagen.

Server til: Lyst kød, fjerkræ, kalv, bløde og stærke ostetyper.

Serverings temperatur: 16-18°C

Vinen:
Monternot Beaujolais, vinificationen er traditionel for Beaujolais - maccération-carbonique, hvor de hele druer gærer under kulsyre tryk ved en kontrolleret temperatur på 30°C for at bevare druernes store frugtrigdom i vinen. Efterfølgende lagres vinen på rustfri ståltanke, inden aftapningen på flaske finder sted sidst på vinteren.

Domaine Monternot ligger centralt i Beaujolais Villages appellationen nær byen Blacé, 30 km nord for Lyon. Domainets jorder dækker et areal på 14 ha, hvor jorden er ler- og kalkholdig.

En del af markerne ligger på sydøst vendte skråninger på en bakketop med permanent solskin. Markerne er 100% beplantet med druesorten Gamay, der er den eneste tilladte i Beaujolais. Vinstokkene har en alder ligger fra 5-100 år. Ved høsten i begyndelsen af september er druerne fuldmodne med en fin syre og sukker balance. Druerne plukkes manuelt. Det årlige høstudbytte udgør 60 hl pr. ha.
Specifikationer
Årgang 2018
Alkohol i procent 13 %
Indhold 75 cl
Druer Gamay
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Beaujolais Villages Domaine Monternot
Din bedømmelse