-17%

Rose Mini Mi Mediterranee

Rose der er frisk og kompleks og elegant vin med intensitet. Her opleves citrus og vanilje med en lækker snert af mandel. Lige til at nyde med og uden mad og især god til tapas retter.
På lager
SKU
3465
Tilbudspris 75,00 kr Normalpris 90,00 kr
Duft: Kompleks og elegant med noter af citrus, blomster og vanilje med snert af mandel.

Smag: Her opleves vinen intens og dejlig frisk.

Server til: Mini Mi Rosé er god som aperitif, til tapas eller fisk og grillet kød.

Serverings temperatur: 10-12°C

Vinen:
Druerne i MiniMi Rosé er 70% Grenache og 30% Cinsault. Druerne er dyrket på en vinmark på ca. 30 ha som ligger i Saint-Maximim-la-Sainte-Baume-kommunen. Vinmarken ligger i en højde af 360-420 meter over havets overflade, hvor jorden består af ler og kalksten. Druerne dyrkes med stor respekt for både druer og miljø, og vinen fremstilles ved brug af den mest moderne teknologi inden for vinfremstilling.

Vin huset:
Les Vins Bréban er et familieejet og -drevet firma etableret i 1952. Grundlæggeren Raymond Bréban ”opdagede” Provence-vinene og besluttede at vie sit liv til produktion og fremme af kvalitetsvine fra Provence. I 1968 overtog sønnen Jean-Jacques Bréban ledelsen af firmaet, som således i dag drives af 3. generation af familien Bréban. Les Vins Bréban høster druerne til deres vine langs Middelhavets kyst, fra Sainte-Victoire bjergkæden i vest til Haute Provence alperne i øst. Familien Bréban hæger om de stolte traditioner og driver fortsat firmaet efter samme principper som under grundlæggeren, dvs. med stor fokus på kvalitet, autenticitet og respekt for både jorden og vindyrkningen.
Specifikationer
Årgang 2018
Alkohol i procent 12,5 %
Indhold 75 cl
Druer Grenache/Garnacha
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Rose Mini Mi Mediterranee
Din bedømmelse